Επίσκεψη των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Χώρας στη Βουλή των Ελλήνων και συνάντηση με το Βουλευτή Σάμου

Γιατί η Fraport δεν θέλει το Εργατικό Κέντρο Σάμου στο Αεροδρόμιο; Μήπως τους χαλάμε την αντεργατική σούπα και την τρομοκρατία που θέλουν να επιβάλουν στους εργαζόμενους;

Την Παρασκευή 25 Μαΐου, ομάδα μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου Χώρας, Σάμου και οι συνοδοί δάσκαλοί τους, επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων, στα πλαίσια της εκδρομής τους στην Αθήνα. Τους μαθητές συνόδευαν ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Παναγιώτης Ζαβουδάκης και η διδάσκουσα κα. Βάια Τσέλιου.

Κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ξεναγήθηκαν στους χώρους του κοινοβουλίου και πληροφορήθηκαν για την ιστορία και τη λειτουργία του.

Τους μαθητές και τους καθηγητές υποδέχθηκε ο βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης. Οι μαθητές κατά την παραμονή τους στην Αίθουσα της Ολομέλειας συζήτησαν με τον βουλευτή Σάμου για θέματα που αφορούν στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, στη δραστηριότητα της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, την παιδεία και τη δημοκρατία.

Από το γραφείο του Βουλευτή

kouzina logo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού Παλαιού Καρλοβασίου Σάμου

Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού Παλαιού Καρλοβασίου Σάμου

Μέσα σέ κλίμα ἰδιαίτερης συγκίνησης τελέσθηκε τήν Κυριακή 28η Φεβρουαρίου 2021 ὑπό τοῦ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου καί Ἰκαρίας κ.κ. Εὐσεβίου, ἡ εἰς Πρεσβύτερον χειροτονία τοῦ

Περισσότερα »