Επίσκεψη της «Ανατροπής» στο Πάνδροσο

Επίσκεψη της «Ανατροπής» στο Πάνδροσο

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την κοινότητα του Πανδρόσου, όπου οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της κοινότητας, Εμμανουήλ Καλατζή.

Συζητήθηκαν ποικίλα θέματα που σχετίζονται με την τοπική αυτοδιοίκηση, τη λειτουργία του Δήμου και των κοινοτήτων, τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων που θα έδιναν πνοή και ώθηση σε όλες οι κοινότητες.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αποφασίστηκε η πρόταση της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή” για την δημιουργία ενός Γενικού Λυκείου στη δημοτική ενότητα του Πυθαγορείου.

Το Πάνδροσο είναι από τα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας και η συγκεκριμένη υλοποίηση σίγουρα θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα· στήριξη των νέων ανθρώπων, ίσες ευκαιρίες προς όλους, θεμελίωση σωστών βάσεων προκειμένου να μην ερημώσουν οι μικρές κοινότητες.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »