Επίσκεψη της «Ανατροπής» στο Πάνδροσο

Επίσκεψη της «Ανατροπής» στο Πάνδροσο

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την κοινότητα του Πανδρόσου, όπου οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της κοινότητας, Εμμανουήλ Καλατζή.

Συζητήθηκαν ποικίλα θέματα που σχετίζονται με την τοπική αυτοδιοίκηση, τη λειτουργία του Δήμου και των κοινοτήτων, τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων που θα έδιναν πνοή και ώθηση σε όλες οι κοινότητες.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου αποφασίστηκε η πρόταση της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή” για την δημιουργία ενός Γενικού Λυκείου στη δημοτική ενότητα του Πυθαγορείου.

Το Πάνδροσο είναι από τα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας και η συγκεκριμένη υλοποίηση σίγουρα θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα· στήριξη των νέων ανθρώπων, ίσες ευκαιρίες προς όλους, θεμελίωση σωστών βάσεων προκειμένου να μην ερημώσουν οι μικρές κοινότητες.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ανακοίνωση – πρόσκληση για διορθωτική ή αρχική δήλωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων

Νέες ώρες και ημέρες για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 142/03-08-2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ανακοινώνεται ότι για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου, καθιερώνεται η ημέρα Παρασκευή

Περισσότερα »