Επίσκεψη Κώστα Μουτζούρη στην Ικαρία και τους Φούρνους

Επίσκεψη Κώστα Μουτζούρη στην Ικαρία και τους Φούρνους

Τετραήμερη επίσκεψη στην Ικαρία και τους Φούρνους Κορσεών πραγματοποίησε στις 17.07.2020 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Ο Περιφερειάρχης παρευρέθη στην επίσημη Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιου για την 108η Επέτειο της ενώσεως της νήσου Ικαρίας με την Ελλάδα και κατέθεσε στέφανο εκ μέρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο μνημείο πεσόντων.

Την ίδια ημέρα επισκέφτηκε τον Μαγγανίτη Ικαρίας και ενημέρωσε για τις εξελίξεις του έργου της β’ φάσης του αλιευτικού καταφυγίου Μαγγανίτη παρουσία του Δημάρχου κ. Καλαμπόγια και των Αντιδημάρχων κ. Τσαντέ και κας. Τσαγκά, ενώ συναντήθηκε και με κατοίκους του Χρυσοστόμου Ικαρίας όπου συζήτησαν για την οδική πρόσβαση του Ίκαρη.

Στις 18.07.2020 ο Περιφερειάρχης συνάντησε την Αντιδήμαρχο Ευδήλου κα Τσαγκά παρουσία κατοίκων σε Κάμπο και Αυλάκι Ικαρίας, όπου τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους και πραγματοποίησε σύσκεψη εργασίας παρουσία του Αντιδημάρχου Ραχών κ.Πολίτη με κατοίκους στο Καρκινάγρι, στους Βρακάδες και στον Άγιο Πολύκαρπο Ικαρίας.

00MoutzourisIkaria01

Στις 19.07.2020 ο Περιφερειάρχης συνομίλησε με κατοίκους του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας και άκουσε όλα όσα τους απασχολούν. Το απόγευμα αναχώρησε για Φούρνους Κορσεών, αμέσως μετά την άφιξή του συναντήθηκε με κατοίκους της Χρυσομηλιάς.

Στις 20.07.2020 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Φούρνων με τον Δήμαρχο κ. Μαρούση Ιωάννη και τους Αντιδημάρχους κ. Καρύδη, κ. Μύτικα και τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Σάμου κ. Βασιλείου , με θέμα συζήτησης την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στους Φούρνους καθώς και τον Εργοταξιάρχη του έργου Λιμένα Φούρνων κ. Γιώργου Γκούμα για το υπό κατασκευή έργο. Ο Περιφερειάρχης πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο στο υπό κατασκευή έργο του Λιμένα Φούρνων. Τέλος επισκέφτηκε το Λαογραφικό Μουσείο «Το Φουρνιώτικο Σπίτι» και την τοπική αγορά στην οποία συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

00Groomers22

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Δυάδα από την Basket League

Η προχθεσινή επιλογή με το Over του Ντίνου Μήτογλου επιβεβαιώθηκε με πολύ μεγάλη ευκολία, αφού έφτασε σε διψήφιο αριθμό πόντων από τη δεύτερη περίοδο και

Περισσότερα »
Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον θάνατο του δικηγόρου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου για τον θάνατο του δικηγόρου Ιωάννη Χατζηθεοδώρου

Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου, Δικηγόρου ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ. Ο

Περισσότερα »