Επισκέψεις του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Σάμου Νίκου Στεφανή

Τις τελευταίες ημέρες επισκέπτομαι υπηρεσίες του νησιού μας με σκοπό να ενημερωθώ διεξοδικά σε θέματα για τα οποία χρειάζονται άμεσες λύσεις από την επόμενη κιόλας ημέρα που θα αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας.

00Stefanis01

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου τα προβλήματα επικεντρώθηκαν στην έλλειψη μόνιμου προσωπικού κάτι που θα πρέπει να λυθεί άμεσα, γιατί οι πολίτες θέλουν και το δικαιούνται να έχουν υπηρεσίες ασφάλειας για να μπορούν να είναι σίγουροι ότι η πρόληψη και η καταστολή είναι η πρώτη προτεραιότητα για τους κατοίκους των νησιών μας.

00Stefanis03

Στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ενημερώθηκα από την διοίκηση ότι και εκεί η έλλειψη προσωπικού σε συνάρτηση με τις αυξημένες ανάγκες λόγω του μεταναστευτικού – προσφυγικού δημιουργούν προβλήματα στην σωστή λειτουργία του νοσοκομείου. Φυσικά το μεγάλο πρόβλημα το οποίο ήταν γνωστό, είναι η έλλειψη παιδιάτρων αλλά και άλλων ειδικοτήτων.

00Stefanis04

Πρώτη μου προτεραιότητα θα είναι να υπάρξει άμεσα η κάλυψη όλων των αναγκών τόσο στα σώματα ασφαλείας αλλά και στα θέματα υγείας, διότι στα νησιά μας αξίζει μία καλύτερη τύχη.    
ΖΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

Νίκος Στεφανής

Υποψήφιος Βουλευτής

Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα