Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου σε παραγωγικές μονάδες του πρωτογενή τομέα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος συνέχισε τις επισκέψεις του σε παραγωγικές  μονάδες του πρωτογενή τομέα.

Την Παρασκευή 02/02/18, συνοδευόμενος από το στέλεχος της ΔΑΟΚ της ΠΕ Σάμου κ. Γιώργο Κατσικογιάννη, επισκέφτηκε τις ανθοκομικές επιχειρήσεις του Γιακουμή Αμυρσώνη και των αδελφών Γαρουφαλή στη Χώρα και τον Μεσόκαμπο, όπου σε υπερσύγχρονα θερμοκήπια καλλιεργούνται ορχιδέες. Επίσης, στον Παγώνδα επισκέφτηκε την επιχείρηση Παγώνδας Έλαια.

00AntiProtogeneis02

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος δήλωσε σχετικά:

«Συνεχίζουμε με τις επισκέψεις μας την προσπάθεια αλληλοενημέρωσης, συζήτησης αλλά και συντονισμού δράσεων στο πλαίσιο μιας μεγάλης προσπάθειας που έχουμε ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη με πολύ θετικά μέχρι σήμερα αποτελέσματα.   

Επισκεφτήκαμε 2 εντυπωσιακές ανθοκομικές μονάδες καλλιέργειας ορχιδέας,  πρωτοπόρες  όχι μόνο στο νησί μας αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι μονάδες αυτές αποτελούν τρανό παράδειγμα του συνδυασμού των μοναδικών δυνατοτήτων που ο τόπος μας διαθέτει (κλίμα έδαφος κτλ) με το μεράκι και την όρεξη πρωτοπόρων στον τομέα τους συμπατριωτών μας. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού εντυπωσιάζει αλλά αποτελεί και φωτεινό παράδειγμα για όλους μας και ειδικά για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν αλλά και για αυτούς που ήδη ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα  και έχουν διάθεση να επεκτείνουν δυναμικά  την παραγωγή και τις μονάδες τους.

00AntiProtogeneis03

Επισκεφτήκαμε επίσης την επιχείρηση Παγώνδας Έλαια, όπου νέα παιδιά με όρεξη να ανοίξουν τα φτερά τους και να εκμεταλλευτούν τα μοναδικά προϊόντα του τόπου μας, κάνουν δυνατά βήματα προόδου, με μια σειρά ποιοτικών προϊόντων. Καθήκον μας είναι να είμαστε δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες και μεγάλη χαρά μας είναι να διαπιστώνουμε την πρόοδο τους».

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »