Επισκέψεις Αντιδημάρχων σε σχολεία του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Τα σχολεία της Δ.Ε. Βαθέος και της Δ.Ε. Πυθαγορείου επισκέφτηκαν σήμερα οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Μητσός και κ. Ευάγγελος Καρράς αντίστοιχα προκειμένου να καταγράψουν προβλήματα και ελλείψεις ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

00Sxoleio02

Ήδη τα συνεργεία του Δήμου είχαν ξεκινήσει από την Δευτέρα εργασίες καθαριότητας στις περισσότερες σχολικές μονάδες, οι Αντιδήμαρχοι επέβλεψαν τις εργασίες, είχαν εποικοδομητικές συνομιλίες με τους Διευθυντές των σχολείων που τους μετέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους.

00Sxoleio03

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στις εργασίες που πραγματοποιούνται στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο της πόλης της Σάμου, όπου ο εργολάβος θα παραδώσει το έργο στις 8 Σεπτεμβρίου 2019.

00Sxoleio04

Πρόκειται για το έργο «Βελτίωση και στατιστική ενίσχυση σχολικού συγκροτήματος 1ου και 2ου Γυμνασίου της Πόλεως Σάμου» με χρηματοδότηση μέσω Επιχειρησιακού Προγράμματος Βορείου Αιγαίου 2014-2020 συμβατικού ποσού 680.000,00 ευρώ.

00Sxoleio05

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ο Μουτζούρης με τα λόγια. Εμείς προχωράμε σε πράξεις και καλούμε σε συστράτευση

Συμπαράταξη Πολιτών: Ενίσχυση των επιχειρήσεων λόγω πανδημίας

Αύξηση Προϋπολογισμού της Δράσης  ‘’Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου’’ κ.Περιφερειάρχη , αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές

Περισσότερα »
Παρεμβάσεις της ΛΑΣ Ανατολικής Σάμου για τη νέα σχολική χρονιά και Μεσόγειο

Ερωτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πορεία της μελισσοκομίας

Κ. Αντιπεριφερειάρχη Το τελευταίο διάστημα οι μελισσοκόμοι της Σάμου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τις καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τον περασμένο Μάιο, γεγονός πού δεν επέτρεψε

Περισσότερα »