Επισημάνσεις. Ανοικτή επιστολή κ. Βασίλη Βασιλείου (πολιτικού μηχανικού) σε Στάντζο, Κατρακάζο, Σίμο

Αγαπητοί φίλοι, μετά τα τελευταία αποτελέσματα των εκλογών και τις κινήσεις που παρακολουθούμε, προκειμένου να εξασφαλισθεί μια ισχνή πλειοψηφία, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής.

Για την Σάμο η τελευταία πενταετία ήταν χαμένη λόγω ανυπαρξίας Δημάρχου, και συσσώρευσε πάρα πολλά χρέη λόγω κακής διαχείρισης. Επομένως το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα έχει να αντιμετωπίσει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα.

Ο βιαστικός και πρόχειρος διαχωρισμός της Σάμου σε δύο Δήμους, θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη σωστή λειτουργία των δύο Δήμων και τις καθημερινές τριβές, για πολλά και σοβαρά θέματα.

Τα γνωστά βασικά προβλήματα της πόλης παραμένουν άλυτα και θα ταλαιπωρούν για χρόνια ακόμη τους πολίτες της Σάμου.

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ είναι ένα τεράστιο πρόβλημα το οποίο συνεχώς διογκούται και απαιτεί μεγάλες συναινέσεις.

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι πολύ φτωχό σε συμμετοχή τεχνοκρατών συμβούλων, οι οποίοι είναι εντελώς απαραίτητοι για να επανδρώσουν τις κατάλληλες θέσεις.

Για αυτά και άλλα πολλά, θα ήθελα να επισημάνω την τεράστια ευθύνη των ανωτέρω αρχηγών των τριών πρώτων συνδυασμών και κυρίως του έχοντος τον πρώτον λόγο, νέου Δημάρχου, Κου Στάντζου.

Κύριοι η Σάμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ.

Η Σαμιακή κοινωνία, η οποία έδωσε δύναμη και στους τρείς σας, σε συνδυασμό με τον νέο νόμο, περιμένει από την νέα Δημοτική αρχή να αποφασίσει ψύχραιμα, λογικά και με περίσσια συναίνεσης, για το καλό της Σάμου για το οποίο όπως όλοι σας προεκλογικά υποσχεθήκατε ότι θα εργαστείτε. <ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ>. Οι καιροί ού μενετοί.

Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε είναι πολύ μεγάλα και για να επιλυθούν θα χρειαστεί ΜΕΓΆΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ και ΟΧΙ ΙΣΧΝΗ, με την οποία θα υπάρχουν καθημερινές τριβές, και θα εξαρτάσθε από έναν η δύο συμβούλους.

Επειδή εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείτε να χρησιμοποιήσετε και τεχνοκράτες εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να είναι κοινής αποδοχής και να επιλεγούν ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ και όχι με τους ως τώρα γνωστούς τρόπους.

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Καθίστε στο ίδιο τραπέζι, πάρτε σφουγγάρι, και βρέστε τα, άλλωστε οι διαφορές σας είναι πολύ μικρές, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ. Να είστε σίγουροι ότι όλος ο κόσμος θα είναι στο πλευρό σας. ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Η ισχύς εν τη ενώσει.

Σάμος 09. 06. 2019

Βασίλης Βασιλείου Πολιτικός Μηχανικός

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων, πραγματοποιήθηκαν στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων, πραγματοποιήθηκαν στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο

Τελετές ορκωμοσίας νεοπροσληφθέντων Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου, πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες σήμερα (29 Οκτωβρίου 2020) στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο. Ειδικότερα, στη Λέσβο ορκίστηκαν

Περισσότερα »
Αύξηση απορροφητικότητας κονδυλίων ΕΣΠΑ -  Άνοδος στην 7η από τις τελευταίες θέσεις η Π.Β.Α μέσα σε ένα χρόνο

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων λόγω COVID-19. 125,5€ ανά κάτοικο

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Π.Β.Α.) έχει προκηρύξει την δράση ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με

Περισσότερα »