Επιμελητήριο Σάμου: Σεμινάρια ΕΦΕΤ 2018, «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργανώνει για το 2018 σεμινάρια του ΕΦΕΤ, με τίτλο «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων.

Τα Σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε άτομο που απασχολείται σε μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος (Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Φούρνοι, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π) και που έρχεται σε επαφή με τα τρόφιμα.
Για πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου:

http://www.samoscci.gr/samos/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2&articleid=7664

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Search
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

«Έφυγε» από τη ζωή ο Πυθαγόρας Χατζηϊωάννου, πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου

«Έφυγε» από τη ζωή ο Πυθαγόρας Χατζηϊωάννου, πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου

«Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου Πυθαγόρα Χατζηϊωάννου. Ο εκλιπών εργάστηκε με ζήλο και αυταπάρνηση και προσέφερε επί σειρά

Περισσότερα »