Επαναλειτουργία σχολικών μονάδων. Έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές/τριες στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Επαναλειτουργία σχολικών μονάδων. Έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές/τριες στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης στα κτίρια που στεγάζονται το Πυθαγόρειο ΓΕΛ Σάμου, το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Σάμου, το Εργαστηριακό Κέντρο Σάμου και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, σύμφωνα με την υπ’ αριθ.27408/05-05-2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ με θέμα «Καθαρισμός σχολικών μονάδων κατά το διάστημα λειτουργίας τους για όσο διάστημα υφίσταται κίνδυνος διάδοσης του κορωνοϊου COVID-19».

00Sxoleio01

Οι παραπάνω σχολικές μονάδες, εκτός από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα, 11-05-2020, για να υποδεχτούν τους μαθητές της Γ’ Τάξης.

Επίσης έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες καθαρισμού στα κτίρια που στεγάζονται οι σχολικές μονάδες των Γυμνασίων της πόλεως Σάμου, Πυθαγορείου και Πύργου και πριν τη λειτουργία τους θα έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες απολύμανσης.

00Sxoleio02

Σε όλες τις σχολικές μονάδες θα διανεμηθούν γάντια μιας χρήσεως, χαρτί κουζίνας, χλωρίνη, αντισηπτικά μαντηλάκια, διάφανη μεμβράνη, μάσκες χειρουργικές μιας χρήσεως.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου φροντίζει, με όλα τα μέσα που διαθέτει, για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών και των πολιτών, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και του ΕΟΔΥ.

00Sxoleio03

Ευχόμαστε σε όλους του μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή & ασφαλή επάνοδο στις σχολικές αίθουσες, με υγεία και τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής για να είμαστε όλοι ασφαλείς.

RadioCafe

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σταμάτης Φιλιππής: «Το Νοσοκομείο της Σάμου είναι κάτω από τα όρια ασφαλείας, σε όλα τα τμήματά του»

Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας: Νέα προκήρυξη για 500 μόνιμους γιατρούς – Σε ποιες περιοχές ανοίγουν οι θέσεις

Την πρόσληψη 500 μόνιμων υπαλλήλων στην Υγεία προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης πριν από λίγες μέρες. Ειδικότερα, δήλωσε πως τις προσεχείς ημέρες θα

Περισσότερα »
Σχόλιο του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου: Να στελεχωθούν άμεσα με προσλήψεις τα Κέντρα Υγείας σε Βαθύ και Καρλόβασι και να λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Eργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, απαιτεί το αυτονόητο, ότι θα έπρεπε ήδη να έχει προετοιμαστεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, προκειμένου

Περισσότερα »