Επαναλειτουργία σχολικών μονάδων. Έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές/τριες στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Επαναλειτουργία σχολικών μονάδων. Έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές/τριες στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης στα κτίρια που στεγάζονται το Πυθαγόρειο ΓΕΛ Σάμου, το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου, το Εσπερινό ΕΠΑΛ Σάμου, το Εργαστηριακό Κέντρο Σάμου και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, σύμφωνα με την υπ’ αριθ.27408/05-05-2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ με θέμα «Καθαρισμός σχολικών μονάδων κατά το διάστημα λειτουργίας τους για όσο διάστημα υφίσταται κίνδυνος διάδοσης του κορωνοϊου COVID-19».

00Sxoleio01

Οι παραπάνω σχολικές μονάδες, εκτός από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα, 11-05-2020, για να υποδεχτούν τους μαθητές της Γ’ Τάξης.

Επίσης έχουν ήδη ξεκινήσει εργασίες καθαρισμού στα κτίρια που στεγάζονται οι σχολικές μονάδες των Γυμνασίων της πόλεως Σάμου, Πυθαγορείου και Πύργου και πριν τη λειτουργία τους θα έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες απολύμανσης.

00Sxoleio02

Σε όλες τις σχολικές μονάδες θα διανεμηθούν γάντια μιας χρήσεως, χαρτί κουζίνας, χλωρίνη, αντισηπτικά μαντηλάκια, διάφανη μεμβράνη, μάσκες χειρουργικές μιας χρήσεως.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου φροντίζει, με όλα τα μέσα που διαθέτει, για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών και των πολιτών, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και του ΕΟΔΥ.

00Sxoleio03

Ευχόμαστε σε όλους του μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλή & ασφαλή επάνοδο στις σχολικές αίθουσες, με υγεία και τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής για να είμαστε όλοι ασφαλείς.

RadioCafe

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρώην Νομαρχιακός και Δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας. «Δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο

Περισσότερα »