ΕΟΣ Σάμου: Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε!

Η Σάμος είναι ένας τόπος που η φιλοξενία και οι τουριστικές υπηρεσίες συνδέονται ολοένα και περισσότερο με τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα και ασφαλώς με το κρασί του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού του Νησιού μας.

00mazi1

Δεν είναι τυχαίο που σε κεντρικές αίθουσες εστίασης μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, έχουν δημιουργηθεί καλαίσθητοι χώροι παρουσίασης των κρασιών του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ.

00mazi1a

Tο Samos Vin Doux του Ε.Ο.Σ Σάμου, ένα κλασσικό και βραβευμένο Vin de Liqueur, προσφέρεται ολοένα και περισσότερο ως δώρο υποδοχής σε δωμάτια αναβαθμισμένων ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ σε wine bars και beach bars προτείνεται είτε μόνο του, είτε ως ιδανική βάση για δροσιστικά cocktails.

00mazi2

Η θετική αξιολόγηση και η προτίμηση των προϊόντων του Συνεταιρισμού από τις ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού, τους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, τις κάβες και τα supermarkets, μας χαροποιούν ιδιαίτερα καθώς, εκτός από το θετικό οικονομικό αποτέλεσμα για ολόκληρη την τοπική κοινωνία, τιμούν το μόχθο και τις προσπάθειες του Σαμιώτη αμπελοκαλλιεργητή και επιβραβεύουν τη σταθερή ποιότητα και την ξεχωριστή γεύση των κρασιών του Συνεταιρισμού.

Η παρουσία των εμφιαλωμένων οίνων του Ε.Ο.Σ Σάμου σε υψηλών προδιαγραφών  εστιατόρια  καταξιωμένων Σαμιωτών Chef, αλλά και στις πολλές και εξαιρετικές ταβέρνες όπου προσφέρονται αυθεντικά τοπικά εδέσματα, μοναδικά στο είδος τους, μας γεμίζουν ευθύνη αλλά ταυτόχρονα μας δίνουν και ώθηση για συνέχιση της προσπάθειας.

Τέλος, η τοποθέτηση του Μουσείου Οίνου αλλά και του Σαμιακού Αμπελώνα, από τους φορείς της αυτοδιοίκησης, τα τουριστικά γραφεία και όλους όσους ασχολούνται με τον τουρισμό, από τους συμπατριώτες και τους επισκέπτες μας, ως βασικό, κομβικό στοιχείο, σταυροδρόμι συνάντησης του τουριστικού προϊόντος με την τοπική παραγωγή, την παράδοση και την ιστορία του νησιού, μας δίνουν  έμπνευση και προοπτική για το μέλλον.

Το Δ.Σ του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους. Ειδικότερα στους ενασχολούμενους με τον τουρισμό, εύχεται μια καλή και αποδοτική σεζόν.

Καλό Καλοκαίρι! Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε!

Με εκτίμηση

Για τον

ΕΝΙΑΙΟ ΟΙΝ/ΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝ/ΣΜΟ ΣΑΜΟΥ

Το Δ.Σ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ»

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ»

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 16η Συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου που θα γίνει την  30  Οκτωβρίου  2020, ημέρα Παρασκευή  με ώρα έναρξης 18:00 

Περισσότερα »
Συνάντηση Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Συνάντηση Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, πραγματοποίησε, σήμερα, από κοινού με τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη, συνάντηση με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας

Περισσότερα »