Εορτασμός Αγίας Βαρβάρας προστάτιδας του Πυροβολικού στο στρατόπεδο ΤΧΗΣ (ΠΖ) ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΥΛΜΑΝ»

Tην Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο επίσημος εορτασμός της προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας, στο Στρατόπεδο «ΤΧΗΣ (ΠΖ) ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΥΛΜΑΝ» στο ΜΑΛΑΓΑΡΙ Σάμου.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας ακολούθησε επίδειξη οπλικών συστημάτων του όπλου του Πυροβολικού η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις όλων των παρισταμένων.

00AgiaVarvara02

Κατά την τελετή απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα και τιμητική πλακέτα στον εγγονό του Έφεδρου Στρατιώτη (ΠΒ) Αντώνιου Σέρβου, ο οποίος κατά τον Ελληνοϊταλικό Πόλεμο 1940-41 υπηρετούσε στην 7/45 Ορεινή Πυροβολαρχία και θυσίασε το υπέρτατο αγαθό της ζωής του στο βωμό της ελευθερίας και του καθήκοντος στις 14 Δεκ 1940 στο Πικεράσι Β. Ηπείρου για τα ιδανικά της Πατρίδας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Έφεδρος Στρατιώτης (ΠΒ) Αντώνιος Σέρβος, παρότι δεν εκλήθη (πιθανότατα λόγω γραφειοκρατικού κωλύματος), παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό τμήμα Σάμου προκειμένου να καταταγεί τον Σεπτέμβριο του 1940.

Ο

Εκπρόσωπος Τύπου

Ιωάννης Καλιός

Επίλαρχος

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ...       ΚΙ ΕΔΩ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Θετικό για πρώτη φορά το ισοζύγιο αποχωρήσεων-αφίξεων για τη χώρα μας – Αποσυμφόρηση δομών και στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα

Υγειονομικός αποκλεισμός στις δομές φιλοξενίας σε Θήβα και Σέρρες. Παραμένει ο υγειονομικός αποκλεισμός και στη Σάμο

Με κοινές αποφάσεις των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Μετανάστευσης και Ασύλου, τέθηκαν σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό οι δομές φιλοξενίας σε Θήβα και Σέρρες

Περισσότερα »