Εντυπωσίασε η «ΗΔΥΛΗ» με τις συναυλίες αφιέρωμα στο λυρικό τραγούδι

Εντυπωσίασε η «ΗΔΥΛΗ» με τις συναυλίες αφιέρωμα στο λυρικό τραγούδι

Με μελωδίες και αγαπημένες στιγμές της όπερας και οπερέτας γέμισε το Σαββατοκύριακο (22-23/02) στις δύο συναυλίες με αφιέρωμα στο λυρικό τραγούδι που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Μουσικής και Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη», σε Βαθύ και Καρλόβασι.

Άριες, ντουέτα και χορωδιακά από διάσημα έργα όπως Βαφτιστικός, Κάρμεν, Τραβιάτα, Η εύθυμη χήρα κ.α αποδόθηκαν από τους καταξιωμένους λυρικούς καλλιτέχνες, γνωστούς από την πολύχρονη συνεργασία τους με την Εθνική Λυρική Σκηνή, Μίνα Πολυχρόνου (σοπράνο), Ειρήνη Καράγιαννη (μέτζο-σοπράνο), Αντώνη Κορωναίο (τενόρος) και Δημήτρη Γιάκα (πιάνο) καθώς και την πολυφωνική χορωδία του Συλλόγου «Ηδύλη».

00IdiliSynavlia

Οι καταξιωμένοι και βραβευμένοι λυρικοί καλλιτέχνες καθήλωσαν το κοινό τόσο με τις υπέροχες φωνές τους, όσο και με την θεατρικότητα στην απόδοση των τραγουδιών.

00IdiliSynavlia03

Η «ΗΔΥΛΗ» στάθηκε επάξια δίπλα στους επαγγελματίες, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους χορωδούς και από τον υπεύθυνο μαέστρο Γιώργο Κουμαραδιό.

00IdiliSynavlia02

Την δεύτερη ημέρα στην παράσταση στο Βαθύ(23\2) , οι χορωδοί επεφύλασσαν μία έκπληξη στον μαέστρο, καθώς ήταν ημέρα των γενεθλίων του, οπότε σύσσωμη η χορωδία τραγούδησε για τα γενέθλια του, δημιουργώντας μία συγκινητική στιγμή μέσα στην αίθουσα.

00IdiliSynavlia04

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κονδύλης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους καλεσμένους για την τιμή που έκαναν να τραγουδήσουν μαζί με την χορωδία, τους χορωδούς και τον μαέστρο για την συνεχιζόμενη προσφορά, αλλά και όσους ανταποκρίνονται με θέρμη κάθε φορά στο κάλεσμα της «ΗΔΥΛΗ» είτε ως θεατές, είτε ως χορηγοί.  

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου, διένειμαν ένστολοι αστυνομικοί σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γονείς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακού περιεχομένου, διένειμαν ένστολοι αστυνομικοί σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γονείς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, την 14-09-2020 στις περιφερειακές ενότητες Χίου και Σάμου, αλλά και τη Λήμνο και σήμερα (21-09-2020) στη Λέσβο,

Περισσότερα »
Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Α. Σάμου Γιώργου Στάντζου με τον Υπουργό Νότη Μηταράκη

Ν. Μηταράκης: «Μειώσαμε δραστικά τις ροές, υλοποιούμε ουσιαστική αποσυμφόρηση και στα νησιά και στην ενδοχώρα. Δίνουμε έμφαση στις απελάσεις, κλείνουμε δομές αντί να δημιουργούμε νέες»

“Oι υπαίτιοι του εμπρησμού στη Μόρια θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ελληνική Δικαιοσύνη, θα εκτίσουν τις ποινές τους και θα απελαθούν” Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης ενημέρωσε τα μέλη της Διαρκούς

Περισσότερα »