Εντυπωσίασαν οι μαθητές – ηθοποιοί – χορευτές, του 1ου Γυμνασίου πόλεως Σάμου

Έναν αρκετά ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου πόλεως Σάμου, για ν’ αποχαιρετήσουν την σχολική χρονιά, στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου, το βράδυ της Τρίτης (28/05) στις 21.00.

001oGymnasioSamou02

Σε σκηνοθεσία της καθηγήτριας Βίκυς Παπαδοπούλου, γνωστής για τις εμπνεύσεις της, οι μαθητές απέδωσαν  κλασσικούς διαλόγους από παλιές ελληνικές ταινίες, αλλά και χόρεψαν τραγούδια αγαπημένα από την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

001oGymnasioSamou03

Οι αποδόσεις των διαλόγων ήταν άψογες με το απαραίτητο χιούμορ που απαιτούσαν, οι χοροί όμορφοι απ’ όλα τα παιδιά και το όλο κλίμα αναβίωσε στιγμές αγαπημένες, εντυπωμένες στο νου και την καρδιά όλων μας.

001oGymnasioSamou04

Αρκετοί γονείς και φίλοι των παιδιών παρακολούθησαν την παράσταση, ενώ το πρωϊ της Τρίτης (28/05), η παράσταση δόθηκε και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

Εντύπωση προκάλεσε το ταλέντο αρκετών παιδιών που κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους για να ενταχθούν και στη θεατρική ομάδα του ΓΕΛ Σάμου. Η θεατρικά παράσταση ήταν πάρα πολύ καλή και με ελάχιστες πρόβες, λόγω της προετοιμασίας των μαθητών για τις εξετάσεις τους.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιώργος Ελευθερόγλου: «Θέλω το νησί μου, θέλω τη ζωή μου»

Δημοσιεύθηκε η Κ.Υ.Α των Υπουργών Οικονομικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, για τις αποζημιώσεις από ζημιές από τους διαμένοντες στις μονάδες φιλοξενίας

Δημοσιεύθηκε η με αριθ. 15785/23-12-2020 (ΦΕΚ Β΄5722) Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών και Μετανάστευσης και Ασύλου, με την οποία χρηματοδοτείται, μεταξύ άλλων, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου,

Περισσότερα »