Εντυπωσίασαν οι μαθητές – ηθοποιοί – χορευτές, του 1ου Γυμνασίου πόλεως Σάμου

Έναν αρκετά ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου πόλεως Σάμου, για ν’ αποχαιρετήσουν την σχολική χρονιά, στο αμφιθέατρο του Γενικού Λυκείου, το βράδυ της Τρίτης (28/05) στις 21.00.

001oGymnasioSamou02

Σε σκηνοθεσία της καθηγήτριας Βίκυς Παπαδοπούλου, γνωστής για τις εμπνεύσεις της, οι μαθητές απέδωσαν  κλασσικούς διαλόγους από παλιές ελληνικές ταινίες, αλλά και χόρεψαν τραγούδια αγαπημένα από την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

001oGymnasioSamou03

Οι αποδόσεις των διαλόγων ήταν άψογες με το απαραίτητο χιούμορ που απαιτούσαν, οι χοροί όμορφοι απ’ όλα τα παιδιά και το όλο κλίμα αναβίωσε στιγμές αγαπημένες, εντυπωμένες στο νου και την καρδιά όλων μας.

001oGymnasioSamou04

Αρκετοί γονείς και φίλοι των παιδιών παρακολούθησαν την παράσταση, ενώ το πρωϊ της Τρίτης (28/05), η παράσταση δόθηκε και για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

Εντύπωση προκάλεσε το ταλέντο αρκετών παιδιών που κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους για να ενταχθούν και στη θεατρική ομάδα του ΓΕΛ Σάμου. Η θεατρικά παράσταση ήταν πάρα πολύ καλή και με ελάχιστες πρόβες, λόγω της προετοιμασίας των μαθητών για τις εξετάσεις τους.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »