Εντυπωσίασαν οι δημιουργίες του Συλλόγου «ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑ»

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Την  πρώτη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο νεοσύστατος σύλλογος «ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑ» στην φιλόξενη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Σάμου. Τα 25 μέλη του Εργαστηρίου Ελεύθερης  δημιουργικής έκφρασης είχαν εκθέσει τις χειροτεχνίες τους που με πολύ μεράκι έφτιαξαν.

Κατασκευές από γυαλί, από κερί, αρωματικά σαπούνια, τσάντες και κοσμήματα πλεκτά, ζωγραφιές κ.α. ήταν λίγα από τα δείγματα που είχαν την ευκαιρία να  απολαύσουν  όσοι βρέθηκαν στην  εκδήλωση.

00Xeiropoiima02

Η πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννα Σεβαστάκη αναφέρθηκε στην σύντομη ομιλία της για το πως ξεκίνησε μέσα  από την κοινή αγάπη για δημιουργία , μια παρέα ανθρώπων να συμφωνήσουν στην σύσταση του συλλόγου  ο οποίος φιλοδοξεί να εντάξει πολλά μέλη ακόμη τα οποία θα τον πλαισιώνουν σε κάθε κοινωνική εκδήλωση. Στην συνέχεια  παρουσίασε κάποιους από τους δημιουργούς που βρίσκονταν στην αίθουσα όπως, την Μαίρη Τζογαννάκη, την Ευδοκία Μαθιού, την Ερασμία και τον Ιωάννη Κωλέτη, την Φρόσω Βογιατζή, τον Δημήτρη Ευστρατίου και την γραμματέα του συλλόγου Ευγενία Κολιάτσα- Δημάκη.

00Xeiropoiima03

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου πατήρ Εμμανουήλ,  ενώ ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο εκπαιδευτικός Ιωάννης Διομής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κυριαζής.

Πηγή: www.samiaki.tv

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »