Εντυπωσιακό για άλλη μια χρονιά το καρναβάλι στο Καρλόβασι

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Με σύμμαχο την ηλιόλουστη ημέρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (10/03) το Σαμιακό Καρναβάλι 2019, στην πόλη του Καρλοβάσου. Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου υποδεχόταν του καρναβαλιστές ενθαρρύνοντας τον κόσμο να χειροκροτήσει και να εμψυχώσει τους μασκαράδες.

Χαρακτηριστικά γενικευμένης γιορτής και ευθυμίας έλαβε η όμορφη ημέρα, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να ξεφύγουν για 1,5 ώρα περίπου από την μιζέρια της καθημερινότητας.

00KarnavaliKarlovasi02

Οι καρναβαλιστές οπλίστηκαν με ανεξάντλητο κέφι, αστείρευτο παλμό και αυθεντική χορευτική καρναβαλική διάθεση και αναστάτωσαν το κέντρο της πόλης του Καρλοβάσου μεταδίδοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα, αυτό της χαράς για τη ζωή.

Ευρηματικές ιδέες, απίθανες εμπνεύσεις, δημιουργία, φαντασία ήταν μερικά από όσα ξεδιπλώθηκαν στους δρόμους και προκάλεσαν την προσοχή. Σχολεία και σύλλογοι για ακόμα μια φορά έδειξαν μεγάλη ευρηματικότητα ως προς τις στολές.

00KarnavaliKarlovasi03

Ντομάτες, πειρατές, μάγισσες, κολοκύθες, φαντάσματα, γοργόνες και μάγκες, η Βραζιλία και το Κονγκό, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Θεός Διόνυσος με την παρέα του, ζωγράφοι με τα έργα τους, αναπαράσταση γνωστών έργων τέχνης, αρλεκίνοι και βενετσιάνικες φιγούρες, πέρασαν μπροστά από τα μάτια των θεατών που παρακολουθούσαν την παρέλαση.

Με το τέλος της παρέλασης, δόθηκε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά (με νέα Δημοτική αρχή), με την υπόσχεση για περισσότερο κέφι και μεγαλύτερη συμμετοχή.

00KarnavaliKarlovasi04

Την παρέλαση παρακολούθησαν ο βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Τάσος Καλατζής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Στεφανής, Γιώργος Διακοσταμάτης, Δημήτρης Κυριαζής και ο τοπικός σύμβουλος κ. Μανόλης Νικολού που ήταν η ψυχή της εκδήλωσης.

Καλές Απόκριες, Καλή Σαρακοστή!

Ελένη Χατζηγεωργίου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα