Ενημέρωση για τη λειτουργία του Λαογραφικού Μουσείου Παγώνδα

Ο Μάιος έφτασε στο τέλος του και το καλοκαιράκι αρχίζει. Έτσι μια επίσκεψη στα χωριά της Σάμου είναι πάντα ευχάριστη.

Ο Παγώνδας είναι ένα χωριό που αξίζει να το επισκεφθούν ντόπιοι και ξένοι.

Ειδικά στον Παγώνδα, μπορείτε να απολαύσετε ότι επιθυμείτε στην όμορφη πλατεία του, αλλά και να επισκεφθείτε το Λαογραφικό μας Μουσείο.

Ένα μουσείο, που θα σας δώσει τη ευκαιρία για ένα ταξίδι στο παρελθόν, στην ζωή των παππούδων και γιαγιάδων, που μπορεί να ήταν δύσκολη, αλλά ήταν και αρκετά ενδιαφέρουσα.

Στο ίδιο χώρο μπορείτε να επισκεφθείτε και το Ιστορικό Μουσείο και να γνωρίσετε και λίγη από την πολιτική, αγωνιστική, κοινωνική και επιστημονική ιστορία του Παγώνδα.

Εμείς αφού σας ευχαριστήσουμε πολύ για τη στήριξη του Συλλόγου μας σε όλες τις δράσεις του όλο το χρόνο, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε, για τη λειτουργία του Μουσείου.

Παρόλο που οι οικονομικές δυσκολίες συνεχίζονται το Δ. Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε και φέτος να λειτουργήσει με τις δικές του δυνάμεις, κατά την Τουριστική περίοδο, από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο 2019, το «ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΠΑΓΩΝΔΑ ΣΑΜΟΥ « Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Δ.Δ ΠΑΓΩΝΔΑ».

00LaografikoPagonda01

Λειτουργία Μουσείου:

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 10πμ -1μμ.

Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή 5.30μμ- 8.30μμ.

Η είσοδος θα είναι:

Δωρεάν για τους Παγωνδιώτες, τα σχολεία και τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων.

Για τους άλλους επισκέπτες έναντι ενός μικρού αντιτίμου (3ε) ενίσχυση για την λειτουργία, την συντήρηση και τον εμπλουτισμό του.

Για ομάδες μεγαλύτερες των 20 ατόμων με ειδική έκπτωση.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι συγχρόνως με την επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο, θα έχουν τη δυνατότητα οι επισκέπτες με το ίδιο αντίτιμο να επισκεφθούν και το Ιστορικό Μουσείο του Παγώνδα, το οποίο λειτουργεί στον ίδιο χώρο και έχουμε προσφερθεί σαν Σύλλογος, να το ανοίγουμε τις ίδιες ώρες λειτουργίας του Λαογραφικού.

Για κάθε άλλη πληροφορία και συνεννόηση στις: Πρόεδρο Αγγελική Δεμερτζή τηλ. 2273095286, 6973910299.Υπεύθυνη Μουσείου και Γραμματέας του Συλλόγου Ευαγγελία Αξιώτου τηλ. 6983356066

Παρακαλούμε για την ενημέρωση του κοινού σας και σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την προβολή.

Μέσα στο 2018 και μετά από την προηγούμενη ενημέρωσή σας (17-5-2018) επισκέφθηκαν οργανωμένα το Λαογραφικό μας Μουσείο, το Νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου (5-6-18), δύο ακόμη τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Άνω Βαθέως ( 18-10-18) και δύο ακόμη τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου ( 15-11-18). Σας στέλνομε και λίγες φωτογραφίες από το Λαογραφικό Μουσείο, και τις επισκέψεις.

Με τιμή

Η πρόεδρος                                                  Η Γραμματέας

Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή                         Ευαγγελία Αξιώτου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη

H Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ανατολικής Σάμου, φροντίζοντας πάντα για τη στήριξη των συμπολιτών μας, διευρύνει το έργο της παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε όσους

Περισσότερα »
Συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου. Πρόεδρος η κα Μαρία Κονδύλη - Πανουράκη. Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Σωτηράκης

Μαρία Κονδύλη: «Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε, να ομορφαίνουμε τον τόπο μας, τα λιμάνια μας»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου κα Μαρία Κονδύλη – Πανουράκη. Από την ανάληψη των καθηκόντων

Περισσότερα »