Έναρξη λειτουργίας του Ροταριανού Ομίλου Σάμου

Το Σάββατο 05/05/2018 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Doryssa στο Πυθαγόρειο της Σάμου, με κάθε επισημότητα κατά το πρωτόκολλο του Διεθνούς Ρόταρυ, η επίσημη τελετή ενάρξεως λειτουργίας του Ροταριανού Ομίλου Σάμος, με ανάδοχο Όμιλο τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος. Κατά την τελετή έγινε και η επίσημη επίδοση της Χάρτας αναγνωρίσεως του Ομίλου.

Στην Τελετή παρευρέθησαν, ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Χρήστος Κίτσος, η Εψηφισμένη Διοικητής Ντόρα Κέμου, ο Υποδεδειγμένος Διοικητής Θεόδωρος Πανάγος, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ρόδος Σωτήριος Μανδρακός ο Προπρόεδρος του ίδιου Ομίλου Ζαχαρίας Παπαζαχαρίου, η Προπρόεδρος του  Ομίλου Ψυχικού Άγλα Κίτσου και ο Προπρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κηφισιά Νικόλαος Κέμος.

00Rotary01

Ο Διοικητής Χρήστος Κίτσος διαβίβασε τους χαιρετισμούς των Προδιοικητών Ιωάννη Βλασιάδη και Τάκη Δαλιάνη, πρωτεργατών της όλης διαδικασίας δημιουργίας του Ρ.Ο. Σάμος, οι οποίοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.

Στην τελετή επίσης παρευρέθησαν ως προσκεκλημένοι των Ροταριανών της Σάμου, συγγενείς και φίλοι αυτών.

00Rotary03

Ακολούθησαν κατά σειρά, οι χαιρετισμοί του Προέδρου του Ρ.Ο. Ρόδος των Αξιωματούχων της 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ., η επίδοση της Χάρτας αναγνωρίσεως στον Ιδρυτικό Πρόεδρο του Ρ.Ο. Σάμος Ευγένιο Χαρδαβέλλα, καθώς και οι απονομές των Ροταριανών σημάτων και διπλωμάτων στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη του Ρ.Ο. Σάμος.

Τα μέλη του πρώτου Δ.Σ. είναι οι Ροταριανοί:

00Rotary06

Πρόεδρος: Ευγένιος Χαρδαβέλλας, Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Αγγελής, Εψηφισμένος Πρόεδρος: Δημήτριος Κυριαζής, Γενικός Γραμματέας: Μάριος Μπακόπουλος, Ταμίας: Γεώργιος Καραδήμος, Κοσμήτωρ: Αγλαΐα Κυριαζή, Μέλος: Εμμανουήλ Αποστόλου, Μέλος: Παρασκευή Αρβανίτη.  

Ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Σάμος Ευγένιος Χαρδαβέλλας έλαβε το λόγο και ανέλυσε την σπουδαιότητα της δημιουργίας Ρ.Ο. στην Σάμο, τις δυνατότητες και τα ωφελήματα από την ίδρυση του Ομίλου στην συμβολή προς την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου σε όλα τα πεδία,  καθώς και την παγκόσμια προβολή του φυσικού και πνευματικού πλούτου της Σάμου.

00Rotary04

00Rotary07

00Rotary02

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ανάπτυξη Ελληνικής Σημαίας 104 τ.μ. στον κόλπο της πόλεως Σάμου

Δεν θα πραγματοποιηθούν καταθέσεις στεφάνων από μαθητές/τριες για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της ειδικής κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία του covid-19 το υπ’ αριθ. 59128/2620/23-10-2020 έγγραφό μας δεν είναι σε ισχύ, οπότε

Περισσότερα »
Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στις μαζικές στειρώσεις με τον Victor Lans

Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στις μαζικές στειρώσεις με τον Victor Lans

Ολοκληρώθηκαν οι μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκύλων μετά από δύο εβδομάδες εντατικής εργασίας (13-23 Οκτωβρίου). Όπως σας ενημερώσαμε, πραγματοποιήθηκε αυτή η σπουδαία δραστηριότητα την πρώτη εβδομάδα

Περισσότερα »