Εμπορικός Σύλλογος και Σύλλογος Εστίασης Σάμου καταδικάζουν απερίφραστα τα κρούσματα διαρρήξεων καταστημάτων και οικιών καθώς και βίας εις βάρος μελών Μ.Κ.Ο.

Εμπορικός Σύλλογος και Σύλλογος Εστίασης Σάμου καταδικάζουν απερίφραστα τα κρούσματα διαρρήξεων καταστημάτων και οικιών καθώς και βίας εις βάρος μελών Μ.Κ.Ο.

O Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης Σάμου καταδικάζουν απερίφραστα τα κρούσματα διαρρήξεων καταστημάτων και οικιών καθώς και βίας εις βάρος μελών ΜΚΟ και καλούν την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γνωρίσει η Σαμιακή κοινωνία τους παρανομούντες οι οποίοι κρυμμένοι πίσω από μάσκες και κουκούλες προχωρούν σε έκνομες και πρωτόγνωρες για τον τόπο μας ενέργειες.

Η αδυναμία του κράτους να τονώσει το αίσθημα ασφαλείας τους Σαμιώτη κατοίκου αλλά και επαγγελματία και ταυτόχρονα να ελέγξει τη δράση και το έργο όσων ΜΚΟ λειτουργούν στην πόλη μας, ενέργεια η οποία θα περιορίσει την προκατάληψη με την οποία μερίδα συμπολιτών μας αντιμετωπίζει αυτές, έχει ως αποτέλεσμα να συγκεντρώνεται η πικρία και η οργή σε ενέργειες εις βάρος αυτών, ακόμα και εις βάρος συμπολιτών μας εργαζομένων σε αυτές.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι κάποιοι να κάνουν πράξη τα πιο άγρια ένστικτά τους. Ευχόμαστε άμεσα να δοθούν απαντήσεις. Περαιτέρω αδράνεια φοβόμαστε πως μπορεί να εντείνει τον κύκλο βίας, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Εμπορικός Σύλλογος Σάμου

Σύλλογος Εστίασης Σάμου

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »