Ελισαίος Μαυρατζώτης: Ψηφίστε ανθρώπους που ζουν ανάμεσά σας. Ψηφίστε ανθρώπους που έχετε συνηθίσει με την παρουσία τους δίπλα σας

Με μια «σκληρή» ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, στρέφει τα βέλη του προς το Δημοτικό συνδυασμό «Η Σάμος Μπροστά». Αφορμή η μη πρόσκλησή του στην κοπή της πίτας του Δημοτικού συνδυασμού που θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Αναλυτικά η ανάρτησή του.

«Μετά από αρκετό καιρό θα ήθελα να δημοσιεύσω κάτι που αφορά τις τοπικές πολιτικές εξελίξεις. Αφορμή μου έδωσε σήμερα η συγκέντρωση για την κοπή της πίτας του συνδυασμού της δημοτικής αρχής.

Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου βασικό πυλώνα (βάσει των τελευταίων αποτελεσμάτων) της εκλογικής νίκης αυτής της δημοτικής αρχής στις αυτοδιοικητικές του 2014 θεωρώ απαράδεκτο την μη πρόσκλησή μου σε αυτή την εκδήλωση 
Ο λόγος που με εξοργίζει είναι ότι η ηγεσία, οι γραμματείς και οι φαρισαίοι της δημοτικής αρχής έχουν την εντύπωση ότι ο συνδυασμός αυτός είναι ένα τσιφλίκι του ενός, εγωκεντρικός χωρίς να λαμβάνει ομαδικές και δημοκρατικές αποφάσεις διοίκησης. Όποιος τόλμησε να σηκώσει ανάστημα και διαφώνησε με συγκεκριμένες αποφάσεις ένιωσε τον πόλεμο της λάσπης στο πετσί του, ένιωσε τον αποκλεισμό είτε ήταν πολιτικός είτε και ακόμα επαγγελματικός.

Ε λοιπόν δεν είναι έτσι, αυτός ο συνδυασμός ήταν και είναι η συνέχεια μιας πολιτικής παράταξης, μιας ιδεολογίας που ενώνει αρκετό κόσμο και δεν μπορούν δυο τρία άτομα να διαλύουν ένα κόμμα εξουσίας στον τόπο μας. Έτσι και αλλιώς με τους περισσότερους συναγωνιστές θα παλέψουμε μαζί ξανά στο μέλλον σε δύσκολους αγώνες.

Η τοξικότητα αυτή που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια στον πολιτικό χάρτη της Σάμου δεν είχε ξανά τέτοιο προηγούμενο (φυσικά τώρα δεν αναφέρομαι στην κοπή της πίτας). Ασχολούμενος με την ενεργή αυτοδιοικητική πολιτική τα τελευταία 15 χρόνια έχω ζήσει αρκετές πολιτικές κόντρες από δυο διαφορετικούς κόσμους αλλά ουδέποτε υπήρξαν ύπουλα και πρόστυχα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Υπήρχε πάντα ο αλληλοσεβασμός και η κατανόηση.

Τέλος αυτό που μπορώ να προτείνω σε όλους τους φίλους μου είναι στις εκλογές του Μαΐου που έρχονται να ψηφίσουν ανθρώπους τους οποίος ζουν καθημερινά στον τόπο που εκλέγονται.
Ψηφίστε ανθρώπους που ζουν ανάμεσά σας
Ψηφίστε ανθρώπους που έχετε συνηθίσει με την παρουσία τους δίπλα σας

Ψηφίστε ανθρώπους που έχετε τσακωθεί, θα βρείτε τον τρόπο να νιώσετε τη συμφιλίωση

Ψηφίστε ανθρώπους που μπορεί να ανήκουν σε άλλο πολιτικό φορέα αλλά ζουν δίπλα σας και έχετε μαζί τα ίδια προβλήματα, έτσι και αλλιώς τα καθημερινά μας προβλήματα δεν έχουν χρώματα.
Ψηφίστε ανθρώπους που και λάθη να κάνουν αγαπούν τον τόπο τους και είναι καθημερινά δίπλα σας, έτσι και αλλιώς οποίος εργάζεται δεν γίνεται να μην κάνει λάθη.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα