Ελισαίος Μαυρατζώτης: «Με τις παραιτήσεις δεν κερδίζεται κάτι αλλά πρέπει να συνεχίσουν όλοι να μάχονται για το καλό όλων»

Ελισαίος Μαυρατζώτης: «Με τις παραιτήσεις δεν κερδίζεται κάτι αλλά πρέπει να συνεχίσουν όλοι να μάχονται για το καλό όλων»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ», κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης.

Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου με την παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη παίρνοντας το λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας, της Δημοτικής Παράταξης «Όλοι μαζί για τη Σάμο» ο κ. Βέττας είπε:

«Ζητάω συγγνώμη από τους συνδημότες που μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και παραιτούμαι από Δημοτικός Σύμβουλος, γιατί θεωρώ ότι εμπαίζομαι. Στο είχα πει Δήμαρχε ότι θα το κάνω, απευθυνόμενος στον κ. Γιώργο Στάντζο». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημοτικός Σύμβουλος της ίδιας παράταξης κ. Γιάννης Αρχοντούλης, ο οποίος έθεσε κάποιες ερωτήσεις στον Υπουργό (ειδικά για το χρονοδιάγραμμα αποσυμφόρησης) και ανέφερε ότι αν δεν πάρει απαντήσεις, τότε και ο ίδιος θα παραιτηθεί.

00MavratzotisE2

«Συνεχίζουμε να είμαστε δύσπιστοι όλοι γιατί δεν βλέπουμε ένα προγραμματισμό ο οποίος να ακολουθείται βήμα-βήμα και να γίνεται πραγματικότητα. Αυτό μας έχει φέρει όλους σε μία αναστάτωση και νομίζω όχι μόνο από την δικιά μας παράταξη, όλες οι παρατάξεις ακόμα και από την πλευρά του δημάρχου που διαχειρίζονται όλες τις συναντήσεις και όλα τα προβλήματα».

Ως παράταξη, αισθάνονται ότι η κυβέρνηση τους έχει «αδειάσει», όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης καθώς δεν βγαίνουν τα νούμερα με τις συνεχόμενες ροές και ο απεγκλωβισμός για να πραγματοποιηθεί θα πρέπει να υπερβαίνει τις 4.000 κόσμο και αυτό να γίνει άμεσα.

«Αρκετά κουραστήκαμε οι νησιώτες, αρκετά κουραστήκαμε στον τόπο μας καιρός είναι λοιπόν τα κέντρα αυτά της καταγραφής, των ενστάσεων, να μεταφερθούν κάπου αλλού».

Όπως είπε ο κ. Μαυρατζώτης, με τις παραιτήσεις δεν κερδίζεται κάτι αλλά πρέπει να συνεχίσουν όλοι να μάχονται για το καλό όλων.

Για τον τουρισμό, ο κ .Μαυρατζώτης δηλώνει πως υπάρχουν ανησυχητικά μηνύματα αλλά θα ξεκαθαρίσει τους επόμενους μήνες το τοπίο. Όσο για τις κινητοποιήσεις, ο κ. Μαυρατζώτης είναι υπέρ σε κάποια μορφή κινητοποιήσεων και πιέσεων προς την κυβέρνηση, όχι όμως με το κλείσιμο των επιχειρήσεων.    

VKDMarketMegalo

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »