Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν 4 από τους 6 γιατρούς. Οι ανακρίσεις συνεχίζονται

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν 4 από τους 6 γιατρούς που οδηγήθηκαν ενώπιον του Ανακριτή λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης (17/07) για την υπόθεση της έκδοσης πλαστών γνωματεύσεων σε μετανάστες. Οι συγκεκριμένοι γιατροί όπως αποδείχτηκε δεν είχαν καμία άμεση εμπλοκή με την υπόθεση. Πρόκειται για έναν παθολόγο, έναν χειρουργό και δύο ορθοπεδικούς που υπηρετούσαν στο Νοσοκομείο της Σάμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την Πέμπτη (18/07) θα οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή η νοσηλεύτρια που κατηγορείται για δωροδοκία.

Η ακροαματική διαδικασία όλων των φερομένων ως εμπλεκόμενων στην υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το Σάββατο (20/07) αν ζητηθεί και παράταση για την απολογία κάποιων που τους έχει απαγγελθεί κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Αυτή την ώρα κρατούνται δύο γιατροί, μια νοσηλεύτρια και ο μεταφραστής στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου.

Στο κύκλωμα φαίνεται, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία, ότι δρούσαν πολλά άτομα, ενώ κυρίως για δωροδοκία κατηγορούνται ένας χειρουργός, δύο νοσηλευτές και ένας μεταφραστής.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »