Εκτροπή κυκλοφορίας οχημάτων στην Ε.Ο Σάμου – Πυθαγορείου για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 5ης και 6ης Αυγούστου

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 04/2018 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, κατά το χρονικό διάστημα από την 17:00 ώρα της 05-08-2018 έως την 01:00 ώρα της 06-08-2018, πρόκειται να πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Πυθαγορείου στη Σάμο, στο πλαίσιο της πραγματοποίησης εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και της 194ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης.

Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο. Σάμου – Πυθαγορείου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πυθαγόρειο και συγκεκριμένα στο οδικό τμήμα αυτής, από το ύψος της περιοχής «Σιδερένιο Γεφύρι» μέχρι και την πόλη του Πυθαγορείου, ενώ η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται μέσω της κάθετης οδού, με κατεύθυνση τους Μυτιληνιούς Σάμου.

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου και το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

ASTRA 10Y 300X370 A

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα