Εξώδικη καταγγελία από την κίνηση πολιτών ΣΑΜΟΣ – SOS

Από την κίνηση πολιτών ΣΑΜΟΣ SOS ανακοινώνεται ότι παραγγέλθηκε σε δικαστικό επιμελητή των  Αθηνών να επιδώσει την εξώδικη δήλωση, διαμαρτυρία και καταγγελία κατά του Πρωθυπουργού, του Υπουργού Μετανάστευσης, του Υπουργού Οικονομικών και του Υφυπουργού Τουρισμού για την μεταναστευτική πολιτική της Κυβέρνησης που επισύρει μεγάλους εθνικούς κινδύνους, έντονα κοινωνικά και αξεπέραστα οικονομικά προβλήματα στο νησί μας και στα άλλα νησιά της παραμεθορίου.

Η εξώδικη καταγγελία που αποφάσισε η κίνηση ΣΑΜΟΣ SOS υπογράφηκε πρώτα από τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα και στη συνέχεια από εκατοντάδες συμπολίτες μας, ενώ συνεχίζεται η περισυλλογή υπογραφών σε ολόκληρη τη Σάμο. Το κείμενο της καταγγελίας εκτυπώθηκε σε ενημερωτικό έντυπο της ΣΑΜΟΣ SOS και ήδη μοιράζεται. Είναι κείμενο αναλυτικό και λεπτομερέστατο για τις ευθύνες της κυβέρνησης και την υποκρισία της Ευρωπαικής Ένωσης που εγκλωβίζουν και μονιμοποιούν την παραμονή στο νησί μας μεγάλου μη διαχειρίσιμου αριθμού λαθρομεταναστών αλλοιώνοντας την τουριστική φυσιογνωμία και που προδιαγράφουν αβέβαιο και αντιαναπτυξιακό μέλλον στη ζωή του νησιού.

Η Κυβέρνηση αντί να ενεργοποιεί τις απελάσεις των παράνομων μεταναστών και τις μετεγκαταστάσεις, εμμένει και μας απειλεί ότι θα φτιάξει κι άλλους καταυλισμούς (hot spot) και φυλακή παραβατικών στη Σάμο. Η κίνηση ΣΑΜΟΣ SOS  γνωστοποιεί ότι μετά την επίδοση της εξώδικης καταγγελίας θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο και κάθε δικαίωμα που απορρέει από το Σύνταγμα και το Δημοκρατικό μας πολίτευμα ώστε να αποκρούσει τους κινδύνους, να βάλει φραγμό στα επικίνδυνα σχέδια, και να διαφυλλάξει τον πολιτισμό μας, την κανονικότητα και τις αναπτυξιακές προοπτικές του νησιού μας. Γι’ αυτό ευχαριστεί θερμά τους πάμπολλους συμπολίτες που με πατριωτισμό και επαγρύπνηση συμπαραστέκονται ηθικά και συμμετέχουν στον αγώνα της ΣΑΜΟΣ SOS.

Aπό την επιτροπή αγώνα της ΣΑΜΟΣ SOS 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »