Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης – κλοπής, που είχε διαπραχθεί προ δεκαετίας από 37χρονο αλλοδαπό σε χρυσοχοείο στη Σάμο. Η αξία ων κλοπιμαίων στα 150.000 ευρώ.

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση 37χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η αξία των κλοπιμαίων εκτιμάται ότι ανέρχεται στο ποσό των -150.000- ευρώ.

Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, υπόθεση διάρρηξης – κλοπής, που είχε διαπραχθεί προ δεκαετίας περίπου, σε χρυσοχοείο στη Σάμο.

Ταυτοποιήθηκε 37χρονος αλλοδαπός για την εμπλοκή του στην υπόθεση και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, σε συνδυασμό με την επιστημονική ανάλυση πειστηρίων, που πραγματοποιήθηκε στα εξειδικευμένα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προέκυψε ότι, ο 37χρονος από κοινού με συνεργούς του, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, τον Ιούλιο του έτους 2009, μπήκαν στο χρυσοχοείο και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας -150.000- ευρώ περίπου.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »