Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος πολίτη στην Ικαρία. Του απέσπασαν 450 ευρώ για παραγγελία υλικών μέσω διαδικτύου

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος πολίτη στην Ικαρία. Του απέσπασαν 450 ευρώ για παραγγελία υλικών μέσω διαδικτύου

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε προ πενταμήνου περίπου σε βάρος 47χρονου ημεδαπού, στην Ικαρία.

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 30 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 47χρονος παρήγγειλε από ιστοσελίδα στο διαδίκτυο ανταλλακτικά δικύκλου οχήματος και ακολούθως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους δύο (2) δράστες, συμφωνώντας την πραγματοποίηση της αγοραπωλησίας αυτών, έναντι του χρηματικού ποσού των -450- ευρώ, το οποίο κατέθεσε μέσω τραπέζης σε λογαριασμό του 30χρονου.

Ακολούθως, όταν ο 47χρονος παρέλαβε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, δέμα με τα ανταλλακτικά, διαπίστωσε ότι η παραγγελία ήταν ελλιπής και ένα εξ’ αυτών ήταν μη λειτουργικό.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου.

00Nefeli00

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πυρκαγιά εντός του ΚΥΤ Σάμου στη νότια πλευρά

Συνελήφθησαν (3) ανήλικοι αλλοδαποί στη Σάμο, για το αδίκημα του εμπρησμού σε εγκαταστάσεις του ΚΥΤ

Συνελήφθησαν την Κυριακή (20/09) στη Σάμο, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τρείς (3) ανήλικοι αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική

Περισσότερα »