Εξιχνιάστηκαν επτά (7) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, σε επιχειρήσεις στη Σάμο. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 40χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκαν, χθες Πέμπτη (08/12) το απόγευμα, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, επτά (7) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, που διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στην περιοχή της Σάμου.

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, ένας ημεδαπός ηλικίας   40 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, κατά το χρονικό διάστημα από 16-03-2016 έως 13-08-2016, ο 40χρονος, έχοντας ως σκοπό την κλοπή και δρώντας βραδινές συνήθως ώρες, εισήλθε σε έξι καταστήματα και σε ένα ξενοδοχείο, παραβιάζοντας κυρίως εισόδους και παράθυρά τους και αφαίρεσε διάφορα χρηματικά ποσά, συνολικού ύψους 760 ευρώ περίπου.

Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »