Εξαιρετική παράσταση (του χορού καμώματα) από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος»

Πανδαισία ενδυμασιών, μουσικών και χορών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυθαγορείου ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ το Σάββατο το βράδυ (08/04) στην υπέροχη αίθουσα «Σίβυλλα» του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «Δόρυσσα» στην επιτυχημένη όπως κάθε χρόνο ετήσια παράσταση της δουλειάς που γίνεται όλο τον χειμώνα εκεί.

Χοροί από τα Νησιά του Αιγαίου, την Μακεδονία, την ΄Ηπειρο και μια παρέλαση χορευτών όλων των ηλικιών, χάρισαν στο πλήθος του κοινού που κατέκλυσε κυριολεκτικά την τεράστια αίθουσα, μια βραδιά ψυχαγωγίας, συγκίνησης και τόνωσης του εθνικού φρονήματος, μέσα από την έμπρακτη διατήρηση της πλούσιας λαϊκής μας παράδοσης.

Η εκδήλωση κράτησε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες και από την σκηνή πέρασαν χρώματα, μουσικές και χορευτές σε έναν πολύ καλό συντονισμό χωρίς κενά και καθυστερήσεις, όλα μελετημένα στην εντέλεια. Η πρόεδρος του συλλόγου κα Φούσια καλωσόρισε επισήμους και κοινό, φανερά συγκινημένη, ενώ στο τέλος όλοι οι χορευτές επί σκηνής, ευχαρίστησαν με απλά αλλά ουσιώδη λόγια την ψυχή του συλλόγου από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του χοροδιδασκάλισα Σούλα Κοτίτσα-Κονταξή, που δίνει τον εαυτό της χρόνια τώρα με θαυμάσια αποτελέσματα.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα