«Έκλεισε» το ψηφοδέλτιο της Χριστιάνας Καλογήρου «Εμείς για το Αιγαίο». Δύο νέοι υποψήφιοι στη Σάμο

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοινώνει τους εξής υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, με τους οποίους ολοκληρώνεται το ψηφοδέλτιο:

Περιφερειακή Ενότητα Σάμου:

Βασιλεία (Βίκυ) Κρητικού. Γεννήθηκε το 1993 στο Πυθαγόρειο της Σάμου, όπου ζει και δραστηριοποιείται. Έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά και λογιστική.

Αγγέλα (Άντζελα) Χατζηιωάννου. Γεννήθηκε το 1975 και κατάγεται από τους Μυτιληνιούς της Σάμου. Ζει και δραστηριοποιείται στο νησί της Σάμου. Σπούδασε στη Γερμανία ξενοδοχειακά. Εργάζεται στον τομέα του τουρισμού.

Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου:

Κοραλία Γιαβρίμη. Γεννήθηκε και ζει στους Πύργους Θερμής. Είναι βοηθός φαρμακείου στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Εδώ και περισσότερα από 17 χρόνια είναι εθελοντής πυροσβέστης ως μέλος του Σωματείου Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Λέσβου.

Ραλλού Στεργιανού- Τόμπρα. Γεννήθηκε στη Στύψη της Λέσβου. Είναι παντρεμένη με τον συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο της Τράπεζας της Ελλάδος Ιωάννη Στεργιανό. Ζει και δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη. Είναι πρόεδρος τα τελευταία 16 χρόνια στη «Λέσχη Εθελοντικής Προσφοράς Γυναικών Νομού Λέσβου». Με την ιδιότητά της αυτή είναι μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ). Έχει αναπτύξει σημαντική εθελοντική δράση και κοινωνική προσφορά.

Περιφερειακή Ενότητα Χίου:

Φιλόδωρος Βιτέλας. Γεννήθηκε το 1966 στην Καλαμωτή της Χίου και είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Σαβίνα Φραγκούλη. Έχει σπουδάσει τεχνολόγος γεωπονίας και είναι υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Για πολλά χρόνια δραστηριοποιείται στην πολιτική. Ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Λέσβου, όπου από το 1981 έως 1986 ήταν υπεύθυνος οργανωτικού. Επιστρέφοντας στη Χίο διετέλεσε συνεργάτης των βουλευτών Χίου Γιάννη Πίττα και Κώστα Μουσουρούλη. Ήταν υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Χίου Γιάννη Κοσμίδη. Είναι συνεργάτης του βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη από το 2014, αρχικά στο Υπουργείο Ανάπτυξης και μετέπειτα στο πολιτικό του γραφείο. Είναι μαστιχοπαραγωγός. Συμμετέχει στην εθελοντική ομάδα δασοπυρόσβεσης Καλαμωτής Χίου: «Ομάδα Δράσης». Έχει διατελέσει για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Καλαμωτής.

Γιάννης Κατσός. Γεννήθηκε στη Χίο το 1993, όπου ζει και δραστηριοποιείται. Είναι φοιτητής της Φαρμακευτικής. Ήταν μέλος της ομάδας πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Άννα Συρρή. Γεννήθηκε στη Χίο το 1990. Σπούδασε ναυτιλιακά στο Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές και είναι κάτοχος M.B.A. με κατεύθυνση την ελεγκτική χρηματοοικονομική. Εργάζεται στον τομέα της Ελεγκτικής.

 

Niotis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Μαρία Κονδύλη – Πανουράκη: Με τον Γενικό Γραμματέα κ. Κυριαζόπουλο εξετάσαμε επί τόπου τα προβλήματα των λιμανιών μας

Μαρία Κονδύλη – Πανουράκη: Με τον Γενικό Γραμματέα κ. Κυριαζόπουλο εξετάσαμε επί τόπου τα προβλήματα των λιμανιών μας

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, κα. Μαρία Κονδύλη-Πανουράκη,

Περισσότερα »