Εκλάπη αθλητικό υλικό από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Σε καταγγελία για κλοπή αθλητικού υλικού προέβη μέσω της σελίδας του στο FB ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Σας γνωρίζουμε ότι άγνωστοι, αφού εισήλθαν στον αύλειο χώρο του Σχολείου, μπήκαν από παράθυρο στην αίθουσα που φυλάσσεται το αθλητικό υλικό και αφαίρεσαν μεγάλη ποσότητα αυτού….. Καθώς κάποια παιδιά του Σχολείου μας, το καλοκαίρι έμπαιναν μέσα για να παίξουν (Εδώ πρέπει να αναφέρουμε το τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης χώρων παιχνιδιού, άθλησης και ψυχαγωγίας των νέων, όπως έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό στο Βαθύ …) παρακαλούμε τους γονείς, να αποτρέπουν τα παιδιά, να μπαίνουν στο Σχολείο καθώς:

001oDimotiko02

α) είναι πολύ επικίνδυνο να πηδάνε τα ψηλά και αιχμηρά κάγκελα και 
β) για να μην εμπλακούν και κατηγορηθούν άδικα σε περιπτώσεις κλοπής ,όπως ανωτέρω, με υπαιτιότητα άλλων, καθώς έχουν ενημερωθεί και οι Αρχές.

Ταυτόχρονα παρακαλούμε, όποιος αντιληφθεί άτομα ,που δεν έχουν σχέση με το Σχολείο μας ,να βρίσκονται μέσα σε αυτό και ειδικά σε ώρες μη λειτουργίας να τηλεφωνούν στο 100…….».

Μία ώρα πιο πριν ο Σύλλογος με ανάρτησή του στο FB προέβη σε διαμαρτυρία για τις απίστευτες εικόνες σκουπιδιών που βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου. Χαρακτηριστικά για το θέμα αναφέρει το εξής:

001oDimotiko03

 

«Αυτήν την εικόνα αντίκρισε η καθαρίστρια του σχολείου μας, πριν λίγες μέρες, όταν μπήκε να περιποιηθεί τον χώρο εν’ όψει της νέας σχολικής περιόδου…..

001oDimotiko04

Είναι το μέρος μέσα από το τοιχίο απέναντι από την Πυροσβεστική, στη μεγάλη σιδερένια θύρα, απ’ όπου εισέρχονται τα παιδιά στο σχολείο…. Εμείς είμαστε Σύλλογος Γονέων, η θέση μας είναι λεπτή και δεν θα προβούμε σε κρίσεις σχετικά με το ποιοι τα έριξαν….. Εκφράζουμε όμως περίτρανα την αγανάκτηση μας για αυτό το θλιβερό θέαμα…».

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα