Εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, παρά τις δυσκολίες των ημερών, στις 8 του Μάρτη, η εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», η αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Τα παιδιά της «Παιδικής Φωλιάς» παρουσίασαν το Ιστορικό της Ημέρας, αλλά και κείμενα για τις ιδιαίτερες δυσκολίες των εργαζομένων γυναικών και πολύ μικρών παιδιών εκείνης της εποχής.

Η Πρόεδρος Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή παρουσίασε την κοινή διακήρυξη των Συλλόγων και ομάδων της Σάμου της ΟΓΕ και του Συλλόγου «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», η οποία αναφέρονταν στα σημερινά προβλήματα των γυναικών και τα επίκαιρα αιτήματα του Γυναικείου Κινήματος, αλλά και στα τοπικά αιτήματα.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ενημερώθηκαν τα μέλη και οι φίλοι που παρευρέθηκαν, για το ψήφισμα που βγήκε από την σύσκεψη των φορέων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου για το θέμα της Υγείας στη Σάμο.

Το ψήφισμα αναφέρεται στην απαράδεκτη κατάσταση της Παιδιατρικής Κλινικής στο Νοσοκομείο, αλλά σε όλες τις άλλες ελλείψεις και υπογράφηκε από όσους παρευρέθηκαν.

Μετά ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τους μουσικούς Γιάννη Λουλουργά και Καραβασίλη Γιάννη με όμορφα τραγούδια, απόλαυσης και χορού.      

Η πρόεδρος                                                    

Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή

Η Γραμματέας

Ευαγγελία Αξιώτου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00Armodios

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Το ΚΥΤ και το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Πιστεύω πως με τη μεταφορά των μεταναστών-προσφύγων στου «ΖΕΡΒΟΥ», θ’ απαλλαγεί το Βαθύ απ’ αυτή την αθλιότητα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και μίλησε για τα θέματα που ταλανίζουν το νησί της

Περισσότερα »
Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Νότης Μηταράκης: Το σχέδιο αποσυμφόρησης θα επεκταθεί, πέρα από τα νησιά και σε ολόκληρη τη χώρα

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, ενημέρωσε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο για την Εθνική Στρατηγική Μετανάστευσης 2020-2021. Παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές της εθνικής

Περισσότερα »