Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Μυτιληνιών Σάμου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τιμής στην 8η του Μάρτη την Κυριακή 11 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο των Μυτιληνιών. Χόρεψε το τμήμα γυναικών του εκπολιτιστικού, επιμορφωτικού συλλόγου Μυτιληνιών. Η Παναγιώτα Στάτζου μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γυναικών διάβασε την διακήρυξη για την 8η του Μάρτη 2018 που υπογράφουν όλες οι γυναικείες οργανώσεις της Σάμου, μέλη της ΟΓΕ καθώς και τα αιτήματα που παλεύουν και διεκδικούν για τη Σάμο.

Η Κούλα Καραμηνά Πόθου, λογοτέχνης και ζωγράφος παρουσίασε λογοτεχνικό κείμενο σχετικό με την ημέρα.

Η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών και μέλος του Δ.Σ. του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων και επισιτιστικών επαγγελμάτων Μαρία Αξιώτου ενημέρωσε και κάλεσε τις εργαζόμενες στον κλάδο, στην γενική συνέλευση του σωματείου καθώς και στις εκλογές που θα γίνουν μέσα στον Μάρτη τονίζοντας τη στήριξη και την συνεργασία του συλλόγου γυναικών στον αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Στην συνέχεια προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ της ΟΓΕ με τίτλο «παλεύουμε μαζί για δημιουργική ζωή με δικαιώματα στην εργασία και στην μητρότητα» με αποκαλυπτικό περιεχόμενο για το πόσο αξιοπρεπή θα ήταν η ζωή του λαϊκών οικογενειών αν τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας αξιοποιούνταν για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των γυναικών και όχι για τα κέρδη μιας μικρής μειοψηφίας.

Η εκδήλωση έκλεισε με ζωντανή μουσική και τραγούδια από το ερασιτεχνικό μουσικό συγκρότημα του Κώστα Μητσού.

Ο σύλλογος γυναικών Μυτιληνιών ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα