Εκδήλωση της κίνησης πολιτών «ΣΑΜΟΣ SOS» με ομιλητή τον Ευρωβουλευτή κ. Νότη Μαριά

Η κίνηση πολιτών «ΣΑΜΟΣ SOS» διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση για την μεταναστευτική κρίση το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 5.30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητος Σάμου (πρώην Νομαρχία) στο Βαθύ.

Κεντρικός ομιλητής με θέμα <<Προσφυγικό-Μεταναστευτικό, Συμφωνία Ε.Ε -Τουρκίας, Συνθήκη Σένγκεν>> θα είναι ο ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς.

 Η επιτροπή Αγώνα της «ΣΑΜΟΣ SOS» καλεί τους συμπολίτες να συμβάλλουν με την συμμετοχή τους στον Ενωτικό Αγώνα για την αποτροπή των κινδύνων που διατρέχει το νησί μας από την εφαρμοζόμενη μεταναστευτική πολιτική και την επιχειρούμενη μόνιμη εγκατάσταση μεταναστών.

Η επιτροπή Αγώνα της ΣΑΜΟΣ SOS προσκαλεί κάθε Σαμιώτη και Σαμιώτισσα,  τους νέους,  τις νέες και τους φορείς της Σάμου, να παρευρεθούν και να τιμήσουν τον επίσημο καλεσμένο μας ομιλητή κ. Νότη Μαριά που έχει διακριθεί για τον αγώνα του στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ των νησιών μας και της πατρίδας μας.

Η Επιτροπή Αγώνα ΣΑΜΟΣ SOS

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »