Εκδήλωση της «Άρσις»: Μαγειρεύοντας για τη Σάμο – Γνωριμία Πολιτισμών μέσω Γαστρονομίας

Το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Άρσις – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων στο ξενοδοχείο Paradise.

Η εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και τη χρηματοδότηση της Γενικής Διεύθυνσης ECHO της Επιτροπής της ΕΕ, είχε τίτλο «Μαγειρεύοντας για τη Σάμο – Γνωριμία Πολιτισμών μέσω Γαστρονομίας». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, των φορέων της Εκπαίδευσης και διάφοροι πολίτες της Σάμου. Επίσης συμμετείχαν άνθρωποι που εργάζονται με τους πρόσφυγες εντός και εκτός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Με αυτή την εκδήλωση, εκτός από τη γνωριμία φορέων της τοπικής κοινωνίας με τους ανθρώπους που φιλοξενούνται σε σπίτια της Άρσις στη Σάμο, η Άρσις θέλησε να ευχαριστήσει όλους και όλες που καθημερινά συμβάλλουν στο έργο της.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εξαιρετικής ποιότητας και παρουσίασης συριακές, ιρακινές, αφγανικές, κουρδικές και σουδανέζικες συνταγές που προετοιμάστηκαν από 7 οικογένειες που διαμένουν σε σπίτια της Άρσις στο Βαθύ της Σάμου. Οι οικογένειες απόλαυσαν την εκδήλωση με ιδιαίτερη χαρά τόσο κατά την προετοιμασία της όσο και κατά τη διάρκειά της όπου και συνομίλησαν με τους καλεσμένους.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ενημερώνει τους κατοίκους ότι  λόγω των κείμενων διατάξεων, οι οποίες θέτουν αποκλειστικές προθεσμίες, εκδόθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου και απεστάλησαν

Περισσότερα »
Επιστολή Γιώργου Κυριαζή στον Περιφερειάρχη Κ. Μουτζούρη για προβλήματα επιχειρήσεων σχετικά με Covid-19

Επιμελητήριο Σάμου: Να δοθεί παράταση για τις αιτήσεις χρηματοδότησης 1ης φάσης 2020 μεταφορικού ισοδυνάμου

Επιστολή στη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου για παράταση κατάθεσης αιτήσεων χρηματοδότησης για την 1η φάση 2020 του Μεταφορικού Ισοδυνάμου  που

Περισσότερα »