Εκδήλωση-Θεατρική Παράσταση από το Κέντρο Πρόληψης «Φάρος»

Tο Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου “Φάρος” σας καλεί στη διαδραστική θεατρική παράσταση «Θρανία και Τέρατα», από τη θεατρική ομάδα Playback Nuevo, το Σάββατο,27 Ιανουαρίου 2018, στις 6.00 μ.μ. 

στην αίθουσα εκδηλώσων του Δήμου Σάμου.

Η εκδήλωση έχει ελεύθερη είσοδο.

Η παράσταση, βασισμένη στις τεχνικές του ψυχοδράματος και του playback theatre, με συντονίστρια την ψυχολόγο-ψυχοδραματίστρια, κα. Σμαρούλα Παντελή. έχει ως κεντρικό άξονα τη σχολική ζωή και απευθύνεται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και σε οποιονδήποτε άλλον ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο θέμα. Με την παρότρυνση της συντονίστριας της ομάδας, τα μέλη του κοινού θα κληθούν ν’ αφηγηθούν τις δικές τους ιστορίες, τις οποίες οι ηθοποιοί με αυτοσχεδιασμό θα παρουσιάσουν μέσα από διάφορες θεατρικές φόρμες.
Η θεατρική ομάδα Playback Nuevo δημιουργήθηκε το 2009 και δίνει παραστάσεις σε σχολεία, εργοστάσια, εταιρίες, ιδρύματα, αλλά και σε εναλλακτικούς χώρους. Οι ηθοποιοί που απαρτίζουν  το θίασο παρότι είναι εκπαιδευμένοι στις τεχνικές του playback, είναι ερασιτέχνες και προέρχονται από διάφορους επαγγελματικούς χώρους. Η θεατρική τεχνική του playback theatre (ή αυθόρμητο θέατρο) έχει σκοπό να προσεγγίσει πιο άμεσα τα συναισθήματα του θεατρικού κοινού και να δώσει αξία στις προσωπικές μοναδικές ιστορίες που κάθε θεατής έχει να διηγηθεί. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »