Εκδήλωση παρουσίασης νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου και κοπή βασιλόπιτας

Την παραδοσιακή βασιλόπιτα έκοψε το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου, παρουσία εκπαιδευτών και καταρτιζομένων στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου “Αιολίς”.
Στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα προηγήθηκε ενημέρωση για την νέα ψηφιακή πλατφόρμα: “open eclass” του Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου που δίνει την δυνατότητα στους εκπαιδευτές να δημιουργήσουν μια ηλεκτρονική βάση της ύλης που διδάσκουν και στους μαθητές να μπορούν να ανατρέχουν στην ύλη αυτή καθώς και να επικοινωνούν διαδικτυακά με τους καθηγητές τους.

ΔΙΕΚ ΣΑΜΟΥ ΠΙΤΑ  foto1
Η παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας έγινε από την κ. Εμμανουέλα Μακροθανάση ενώ ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου κ. Νίκος Τριανταφύλλου αναφέρθηκε στη λειτουργία και τις δυνατότητες για επαγγελματική αποκατάσταση που παρέχονται σε όσους ενήλικες καταρτίζονται στις διάφορες ειδικότητες του ΔΙΕΚ και τις προσπάθειες που γίνονται για την διασύνδεση τους με την αγορά εργασίας.

ΔΙΕΚ ΣΑΜΟΥ pita foto 2
Την ευλογία της εκκλησίας στους μαθητές και εκπαιδευτές έδωσε ο ιερωμένος Δημήτριος Ρηγάκης ενώ το φλουρί της βασιλόπιτας, που παρασκεύασαν οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος Μαγειρικής και οι εκπαιδευτές τους έτυχε στην καταρτιζόμενη του τμήματος Δημοσιογραφίας κ. Ελένη Χατζηγεωργίου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επιχειρηματίας κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης τον οποίο και ευχαρίστησε δημόσια ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Σάμου κ. Νίκος Τριανταφύλλου για την υποστήριξη που προσφέρει σε διάφορα εργαστηριακά μαθήματα των διαφόρων ειδικοτήτων τουριστικών επαγγελμάτων του Δ.Ι.Ε.Κ. αλλά και την παραχώρηση της αίθουσας για τις ανάγκες της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

ΔΙΕΚ ΣΑΜΟΥ ΠΙΤΑ  foto 3

ΔΙΕΚ ΣΑΜΟΥ ΠΙΤΑ foto 4

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Αναγέννηση Σάμου: Τμήματα προετοιμασίας υποψηφίων για Στρατιωτικές σχολές – σχολές Φυσικής Αγωγής

Αναγέννηση Σάμου: Τμήματα προετοιμασίας υποψηφίων για Στρατιωτικές σχολές – σχολές Φυσικής Αγωγής

Ο  ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΣΑΜΟΥ- RHENIA  TOURS  ανακοινώνει  την έναρξη  τμημάτων  προετοιμασίας υποψηφίων για στρατιωτικές σχολές- σχολές  Φυσικής  Αγωγής και γενικώς όπου απαιτούνται  δοκιμασίες  για την

Περισσότερα »
Μιχάλης Μητσός: Κάνουμε ενέργειες ν’ απομακρύνουμε τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα. Προκηρύσσουμε νέο διαγωνισμό

Μιχάλης Μητσός: Κάνουμε ενέργειες ν’ απομακρύνουμε τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα. Προκηρύσσουμε νέο διαγωνισμό

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Μιχάλης Μητσός. Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις καθαρισμού της πόλης και των περιχώρων

Περισσότερα »