Εκδήλωση με θέμα την «Οστεοπόρωση» από τον Σύλλογο «Κυβέλη» με ομιλητή τον Βιοπαθολόγο Μάνο Λογοθέτη

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4 «Ραδιοφωνικές Αναζητήσεις με τη Βιολέτα Τριπόδη», φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η πρόεδρος του συλλόγου «Κυβέλη» κα Μαρία Παπαδάμ.

Ο Σύλλογος Γυναικών Πύργου «Η Κυβέλη» σε συνεργασία με το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο BIOMED, διοργάνωσε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα την «Οστεοπόρωση» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πύργου «Γεώργιος Αρ. Χαραλαμπάκης».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο βιοπαθολόγος κ. Μάνος Λογοθέτης. 

00LogothetisPyrgo02

Σύμφωνα με τα στοιχεία και την ανάλυση που παρουσιάστηκαν η οστεοπόρωση μπορεί να θεωρηθεί γυναικεία υπόθεση.

Όπως είπε η κα Μαρία Παπαδάμ: «Η ομιλία είχε απήχηση στο κοινό του Πύργου και των γύρω χωριών και μετά την ομιλία πραγματοποιήθηκε δωρεάν εξέταση Βιταμίνης D, μία βιταμίνη που μας δείχνει το στάδιο της οστεοπόρωσης και που βρίσκεται η καμπύλη για τον κάθε άνθρωπο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μάνο Λογοθέτη, που παρά την πίεση του χρόνου, προθυμοποιήθηκε να κάνει αυτή την ενημέρωση, όπως επίσης ευχαριστώ και τον Δήμαρχο Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωσή μας».

Με το τέλος της παρουσίασης το κοινό έθεσε ερωτήματα σχετικά με το θέμα, όπως τη διατροφή που πρέπει να ακολουθείται για πρόληψη αλλά και μετά τα σαράντα έτη ως βοήθεια.

Στο Σύλλογο λειτουργούν μαθήματα, με μεγάλη συμμετοχή, pilates, παραδοσιακοί χοροί, κοπτικής-ραπτικής , κιθάρας , zumba.

Tην Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε μια ρεμπέτικη βραδιά με τον Παναγιώτη Παναγάκη, στο πολιτιστικό κέντρο Πύργου στις 17:00.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »