Εκδήλωση κοπής πίτας της «Σάμος Μαρίνα»

Παρά την έντονη βροχόπτωση, πολλοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Σάμος Μαρίνα Α.Ε» για την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Σε μια αβίαστα φιλική ατμόσφαιρα και παρουσία των αρχών του τόπου, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, πελατών από διάφορα μέρη του κόσμου, συνεργατών και φίλων καθώς και των εργαζομένων στη Μαρίνα, ο πατήρ Εμμανουήλ της εκκλησίας του Αγ. Χαραλάμπους Βαθέος Σάμου ευλόγησε την πίτα, ευχόμενος μια Καλή Χρονιά υπό το βλέμμα του Θεού.
Ο Διευθυντής της Μαρίνας Σάμου κ. Χρήστος Καρβέλης, στο σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε χαρακτηριστικά:

MARIN A1
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμητική παρουσία σας στη σηµερινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΣΑΜΟΣ ΜΑΡΙΝΑ και να σας ευχηθώ προσωπικά, αλλά και εκ µέρους του Ομίλου της Τεχνικής Ολυμπιακής, να έχετε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, µε υγεία, οικογενειακή και επαγγελµατική ευημερία, χαμόγελα αισιοδοξίας και την ελπίδα να πλεύσει επιτέλους η πατρίδα μας με ούριο άνεμο!
Η χρονιά που έφυγε αποτελεί ορόσημο για την οικονοµία της Σάμου αλλά κυρίως, για την κοινωνία. Κι αυτό, διότι οι πληγές που αφήνει, στην επιχειρηματική δραστηριότητα, στην πορεία της αγοράς, αλλά κυρίως, στον τουρισμό, δύσκολα θα επουλωθούν.
Σε αυτή την κακή οικονομική συγκυρία, σας διαβεβαιώνουμε πως η Μαρίνα της Σάμου, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του νησιού, θα συνεχίσει να επιδιώκει την ποιοτική βελτίωση των δομών και των υπηρεσιών της και φυσικά, να συμμετέχει ενεργά σε όποιες δράσεις προάγουν το νησί μας!

MARIN4
Είμαστε και παραμένουμε μία ανώνυμη εταιρία 100% ελληνικών συμφερόντων σε ένα στρατηγικό σημείο για την Ελλάδα μας.
Η Σάμος είναι δικός μας τόπος, οι πελάτες μας είναι και φίλοι, οι εργαζόμενοι είναι και συνεργάτες, οι φορείς αυτοδιοίκησης και οι επιχειρήσεις, είναι συνοδοιπόροι μας σε αυτή τη δύσκολη πορεία.
Να έχουμε όλοι, μια πραγματικά Καλή Χρονιά!»
Ο Περιφερειάρχης Σάμου Νικόλαος Κατρακάζος στο σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε την αξία δομών και υπηρεσιών, όπως αυτές που παρέχει η Μαρίνα Σάμου, στην εδραίωση και ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού του νησιού μας ενώ παράλληλα, έδωσε μια συγκρατημένα θετική πρώτη εκτίμηση σχετικά με τη φετινή τουριστική κίνηση, τονίζοντας ωστόσο πως « η όποια θετική εξέλιξη, δηλαδή η μείωση της ζημιάς προηγούμενων ετών θα είναι αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας της σαμιακής επιχειρηματικότητας και των φορέων του τόπου που συμβάλουμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε στην ανάσχεση της αρνητικής χροιάς και την ανάπτυξη δράσεων για τη στήριξη του τουρισμού και κατ’ επέκταση της οικονομίας και της κοινωνίας του τόπου!»

MARIN A2
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου Κωνσταντίνος Αμυρσώνης, τόνισε τη σπουδαιότητα λειτουργίας της Μαρίνας Σάμου και μίλησε για «ανασχεδιασμό και στήριξη δράσεων που να προάγουν το τουριστικό μα και ιστορικοκοινωνικό προφίλ του νησιού μας με στόχο τη δημιουργία ρεύματος επισκεψιμότητας.»
Το «τυχερό φλουρί» της υπέροχης κατά γενική ομολογία πίτας βρέθηκε στο κομμάτι του Captain Jasmin από το σκάφος Ras, στον οποίο και δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο ένα art συλλεκτικό κεραμικό ιστιοπλοϊκό.

MARIN8

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »