Εκδήλωση για τη Σάμο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σμύρνης

Εκδήλωση για τη Σάμο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2016 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σμύρνης. Η εκδήλωση, με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Σμύρνη, συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Σάμου και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης.

Καλεσμένοι ήταν οι πενήντα (50) μεγαλύτεροι τουριστικοί πράκτορες της πόλης με επικεφαλής τον Πρόεδρο της TURSAB Σμύρνης και είκοσι (20) επιλεγμένοι δημοσιογράφοι από μέσα παντουρκικής εμβέλειας.

smirni1

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αποδοθούν ευχαριστίες για την πολύ μεγάλη αύξηση Τούρκων τουριστών που μας επισκέφτηκαν τη χρονιά που πέρασε, αλλά κυρίως να ενισχυθεί το όνομα της Σάμου ως τουριστικός προορισμός στην τεράστια αγορά της Σμύρνης με τη δημιουργία και νέων συνεργασιών. Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της δράσης, όλη την εβδομάδα υπήρξαν ειδικά αφιερώματα για τη Σάμο σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Σμύρνης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Σμύρνης κ.κ. Βαρθολομαίος και χαιρέτησαν η Γενική πρόξενος κα Αργυρώ Παπούλια, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης κ Ekrem Demitras, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ Νίκος Κατρακάζος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Γεώργιος Κυριαζής. Εκ μέρους του Δήμου Σάμου χαιρέτησε ο κ Ελισσαίος Μαυρατζώτης. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Στεφανής. Ο μητροπολιτικός Δήμος Σμύρνης εκπροσωπήθηκε από τον κ. Sirri Aydogan.

smirni3

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου δήλωσε σχετικά «Το 2016 ήταν μια εντυπωσιακή χρονιά σε ό,τι αφορά τις αφίξεις Τούρκων τουριστών στο νησί μας. Παρουσιάστηκε αύξηση 71%, φτάνοντας τους 31.345 επισκέπτες. Η σκληρή δουλειά όλων και η επιτυχής λειτουργία της πύλης εισόδου στο Καρλόβασι οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Καθήκον και υποχρέωση όλων μας είναι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για να προβάλουμε τη Σάμο στην τουρκική αγορά ως ένα ενιαίο προικισμένο τουριστικό προορισμό»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΥΠ.Παιδείας : Ανοίγουν τη Δευτέρα δημοτικά, νηπιαγωγεία και σχολεία ειδικής αγωγής

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Που θα λειτουργήσουν τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Με ομόφωνη απόφαση του το Δ.Σ του Δήμου Ανατολικής Σάμου κατά την έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα 15/1/2021 αποφάσισε να υιοθετήσει την εισήγηση της επιτροπής παιδείας

Περισσότερα »
Παράταση του lockdown για μία εβδομάδα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κλειστά click away, βιβλιοπωλεία και κομμωτήρια

Νίκος Χαρδαλιάς: Ποιοι περιορισμοί διατηρούνται, ποιοι αίρονται

Όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση στο Υπουργείο Υγείας, διατηρείται σε ισχύ η νυχτερινή απαγόρευση μετακινήσεων

Περισσότερα »
Ο Δημοτικός συνδυασμός «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ» απέχει από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου

Ο Δημοτικός συνδυασμός «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ» απέχει από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου απέστειλε ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ» , ενημερώνοντας ότι δεν πρόκειται να παραστεί στη συνεδρίαση

Περισσότερα »