Εκδήλωση για τη Σάμο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σμύρνης

Εκδήλωση για τη Σάμο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2016 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σμύρνης. Η εκδήλωση, με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στη Σμύρνη, συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Σάμου και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης.

Καλεσμένοι ήταν οι πενήντα (50) μεγαλύτεροι τουριστικοί πράκτορες της πόλης με επικεφαλής τον Πρόεδρο της TURSAB Σμύρνης και είκοσι (20) επιλεγμένοι δημοσιογράφοι από μέσα παντουρκικής εμβέλειας.

smirni1

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αποδοθούν ευχαριστίες για την πολύ μεγάλη αύξηση Τούρκων τουριστών που μας επισκέφτηκαν τη χρονιά που πέρασε, αλλά κυρίως να ενισχυθεί το όνομα της Σάμου ως τουριστικός προορισμός στην τεράστια αγορά της Σμύρνης με τη δημιουργία και νέων συνεργασιών. Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της δράσης, όλη την εβδομάδα υπήρξαν ειδικά αφιερώματα για τη Σάμο σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Σμύρνης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μητροπολίτης Σμύρνης κ.κ. Βαρθολομαίος και χαιρέτησαν η Γενική πρόξενος κα Αργυρώ Παπούλια, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης κ Ekrem Demitras, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ Νίκος Κατρακάζος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Γεώργιος Κυριαζής. Εκ μέρους του Δήμου Σάμου χαιρέτησε ο κ Ελισσαίος Μαυρατζώτης. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Στεφανής. Ο μητροπολιτικός Δήμος Σμύρνης εκπροσωπήθηκε από τον κ. Sirri Aydogan.

smirni3

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου δήλωσε σχετικά «Το 2016 ήταν μια εντυπωσιακή χρονιά σε ό,τι αφορά τις αφίξεις Τούρκων τουριστών στο νησί μας. Παρουσιάστηκε αύξηση 71%, φτάνοντας τους 31.345 επισκέπτες. Η σκληρή δουλειά όλων και η επιτυχής λειτουργία της πύλης εισόδου στο Καρλόβασι οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Καθήκον και υποχρέωση όλων μας είναι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για να προβάλουμε τη Σάμο στην τουρκική αγορά ως ένα ενιαίο προικισμένο τουριστικό προορισμό»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 209 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Δείτε που εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: 315 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 2 κρούσματα στη Σάμο

Στο πλαίσιο της καθημερινής ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ για την πορεία εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ελλάδα, σε ανακοίνωση που εξεδόθη το Σάββατο, αναφέρεται: “Σήμερα ανακοινώνουμε 315 νέα κρούσματα του

Περισσότερα »