Εικόνες εγκατάλειψης στο χώρο του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού πόλεως Σάμου

Εικόνες εγκατάλειψης στο χώρο του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού πόλεως Σάμου

Εικόνες εγκατάλειψης καταγράφηκαν στον έξωθεν χώρο του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Σάμου. Ο συγκεκριμένος Βρεφονηπιακός σταθμός έχει κλείσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των μέτρων που εφήρμοσε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού, στους χώρους εκπαίδευσης.

00Xorta01

Ο αύλειος χώρος του βρεφονηπιακού σταθμού είναι γεμάτος από άγρια χόρτα που τείνουν να ξεπεράσουν και το ύψος των κιγκλιδωμάτων, γεγονός που εγκυμονεί εστίες μόλυνσης.

00Xorta02

Σαφώς και ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αντιμετωπίζει προβλήματα με την καθημερινή του λειτουργία, λόγω ότι αρκετοί υπάλληλοί του έχουν λάβει την άδεια ειδικού σκοπού και το προσωπικό που εργάζεται δεν επαρκεί για όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν άμεσα, αλλά ειδικά οι εργασίες καθαριότητας πρέπει να προγραμματίζοντα και να εκτελούνται.

Το πρόβλημα τέθηκε στον Δήμο Ανατολικής Σάμου και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ο οποίος διαβεβαίωσε για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

RadioCafe

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: «Για το θέμα της αντιπολιτεύσεως που ανήκουμε, δεν είναι «ζωηρή», δεν είναι όπως την φανταζόμουνα, δεν είναι να συμφωνούμε σε όλα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος , κ. Δημήτρης Έλληνας. Μια σειρά γεγονότων συμβαίνουν τον τελευταίο

Περισσότερα »
Κορονοϊός: 209 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. Δείτε που εντοπίστηκαν

Κορονοϊός: 342 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 5 κρούσματα στην ΠΕ Σάμου

Σήμερα ανακοινώνουμε 342 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 24 συνδέονται με γνωστές συρροές και 30 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »
Σε τηλεδιάσκεψη ο Κώστας Μουτζούρης με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σε τηλεδιάσκεψη ο Κώστας Μουτζούρης με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο είχε σήμερα 24.09.2020 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, παρουσία και του Συμβούλου

Περισσότερα »