Έγκριση σχεδίου κινητικότητας Erasmus+ 2020 για το ΔΙΕΚ ΣΑΜΟΥ

Έγκριση σχεδίου κινητικότητας Erasmus+ 2020 για το ΔΙΕΚ ΣΑΜΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως κατόπιν αξιολόγησης εγκρίθηκε το σχέδιο κινητικότητας του Δ.ΙΕΚ Σάμου με τίτλο: «Απόκτηση εναλλακτικής εργασιακής εμπειρίας προσανατολισμένης στον τουρισμό» του τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Erasmus+ 2020.

Το σχέδιο φιλοδοξεί να «χτίσει γέφυρες συνεργασίας» και εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής του Δ.ΙΕΚ Σάμου με έμφαση στην ποιότητα και την εξωστρέφεια της επαγγελματικής κατάρτισης. Περιλαμβάνει 2 ροές κινητικότητας μέσω των οποίων ωφελούνται 24 συμμετέχοντες καταρτιζόμενοι από τις ειδικότητες: Αρχιμαγείρων-Σεφ, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό σε Κύπρο και Γερμανία.

00DiekSamou

Σε αναμονή υλοποίησης είναι οι δυο ήδη εγκεκριμένες ροές για Κύπρο από πέρυσι που αφορούν εκπαιδευτές και καταρτιζόμενους για την κινητικότητα με τίτλο: «Σύγχρονες μέθοδοι, νέες Τεχνολογίες στα Ιατρικά εργαστήρια, την Βρεφονηπιοκομία, την Οικονομία και την Εκπαίδευση».

00DiekSamou02

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση κινητικότητας «Απόκτηση εναλλακτικής εργασιακής εμπειρίας προσανατολισμένης στον τουρισμό» θα δοθούν με την έναρξη της νέας χρονιάς κατάρτισης.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΚ

Ο Διευθυντής

Τριανταφύλλου Νικόλαος

Armodios Banner

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »