Εγκαίνια της Μονάδας Παραγωγής Ιατρικού Οξυγόνου στο Νοσοκομείο Σάμου

Η «Ανατροπή» επισκέφθηκε τα Σκουραίικα

Διπλός εορτασμός για το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου «Άγιος Παντελεήμονας» καθώς, το Σάββατο (27/07) γιορτάστηκε ο προστάτης Άγιος του νοσοκομείου και πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Μονάδας Παραγωγής Ιατρικού Οξυγόνου του Νοσοκομείου.

Από το πρωί πλήθος κόσμου παρακολούθησε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σάμου κ.κ. Ευσεβίου. Μετά το πέρας της λειτουργίας πραγματοποιήθηκε περιφορά της εικόνας του Αγίου εντός του νοσοκομείου σε μια κίνηση προσφοράς δύναμης στους αρρώστους.

Εν συνεχεία στο χώρο εγκατάστασης της Μονάδας Παραγωγής Ιατρικού Οξυγόνου, ένα έργο ζωτικής σημασίας και ’’ανάσας’’, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια με τον Διοικητή του νοσοκομείου να κόβει την κορδέλα.

00Nosokomeio03

Ο κ. Λάζαρος Θεόφιλος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη που πάντα βρίσκεται στο πλευρό του Νοσοκομείου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να τιμήσει με μία εικόνα του Αγ.Παντελεήμονα, τον χοράρχη κ. Αγγελινάρα, που πάνω από 50 χρόνια συμμετέχει στις λειτουργίες του Νοσοκομείου και την συνεργάτη και θεραπαινίδα του νοσοκομείου κα. Φρίντα Κοντού.

Στη λειτουργία και τα εγκαίνια παραβρέθηκαν, ο βουλευτής Σάμου κ. Χρ. Στεφανάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κώστας Αμυρσώνης, η δημοτική σύμβουλος κα Μαριάνθη Μαστροκωνσταντή, ο πρόεδρος της Σαμιακής Αρωγής κ. Κ. Πατσίδης, πολιτικοί και στρατιωτικοί φορείς και βέβαια πιστοί που θέλησαν να τιμήσουν τον Άγιο.

Με το τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκε η πατροπαράδοτη Σαμιώτικη γιορτή.

Ελένη Χατζηγεωργίου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

00VKDMarket

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα