Εγκαίνια για τα νέα γραφεία του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου

Εγκαινιάσθηκαν τα νέα γραφεία του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, εκεί όπου μέχρι πριν λίγο χρονικό διάστημα βρίσκονταν τα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου (όπισθεν Λιμεναρχείου Σάμου και απέναντι από Ι.Ν. Αγίου Θεοδώρου Σάμου). Μέλη και συγγενείς του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, αλλά και φίλοι τους παρακολούθησαν την τελετή των εγκαινίων. Να υπενθυμίσουμε ότι τα νέα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου μεταφέρθηκαν και λειτουργούν στο νέο κτήριο στο λιμένα Μαλαγαρίου.

Κάνουμε αυτή τη μικρή γιορτή για να τιμήσουμε τα μέλη μας και κάποια άτομα που ήταν από την αρχή κοντά μας, είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου κ. Νίκος Τσουμάκης.

Ο κ. Νίκος Τσουμάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σάμου κ.κ Ευσέβιο, τον Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Σάμου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου που τους παραχώρησε τα συγκεκριμένα γραφεία και όπως είπε γινόμαστε πιο επιχειρησιακοί, αλλά και τον Λιμενάρχη Σάμου για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο, όλα τα μέλη μας, πιστεύουμε ότι θα παραμείνουμε πιστοί στα καθήκοντά μας, θα συνεχίσουμε το καταδυτικό, διασωστικό, περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό μας έργο και θα φανούμε αντάξιοι σε εσάς που εμπιστεύεστε εμάς. Είμαστε ένας μικρός σύλλογος, ποτέ δεν δεχθήκαμε χρηματοδότηση από άλλους, άγνωστους ή σκοτεινούς χρηματοδότες, πορευόμαστε μόνοι μας και λόγω των δυσκολιών μειώσαμε τη συνδρομή μας και δημιουργήσουμε και μια άλλη κατηγορία μελών, τους φίλους μας που θέλουν να είναι κοντά μας, άρα είμαστε ανοικτοί για όλον τον κόσμο» κατέληξε ο κ. Νίκος Τσουμάκης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος αναφερόμενος στη δράση των Αυτοδυτών είπε: «Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν δώσει στην τοπική κοινωνία ένα πολύ φωτεινό παράδειγμα. Το φωτεινό παράδειγμα της προσφοράς στην κοινωνία. Καμαρώνουμε στη Σάμο για τον Σύλλογο αυτόν. Μπορούμε να μετρήσουμε τις ανθρώπινες ζωές που σώσατε. Μπορούμε να δούμε πόσο ευαισθητοποιήσατε μικρούς και μεγάλους ανθρώπους στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Στηρίζεστε στα δικά σας μέσα, στη βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης που είναι λίγη αν και θα θέλαμε να είναι μεγαλύτερη. Στηρίζεστε στο μεράκι για αυτό που κάνετε, που αν και άλλοι είχαν αυτό το μεράκι τότε θα ήμασταν ακόμα καλύτερα. Εκφράζοντας τον μέσο Σαμιώτη, Ικαριώτη, Φουρνιώτη σας λέω ότι σας καμαρώνω».

00EgkainiaAytodytes01

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο Ταξίαρχος Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ κ. Νικόλαος Κωστάκης, ο Αντιδήμαρχος Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης, ο Λιμενάρχης Σάμου Αντιπλοίαρχος κ. Κωνσταντέλλης, ο Υποδιοικητής της ΠΥ Σάμου Αντιπύραρχος κ. Γιαννόπουλος, ο Διοικητής του Ναυτικού Κλιμακίου Σάμου Αντιπλοίαρχος κ. Τρακάδας, η τέως Βουλευτής Σάμου κ. Αγνή Καλογερή και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.

Ν’ αναφέρουμε ότι ο Λιμενάρχης Σάμου και ο Διοικητής του ναυτικού Κλιμακίου Σάμου επέδωσαν πλακέτες στον πρόεδρο του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, αλλά και ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Σωτήριος Κοσμόπουλος πρόσφερε μια εικόνα εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Ευσεβίου.

Καλορίζικα τα νέα γραφεία και να συνεχίσουν την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Αλέξης Κομνηνός

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση του Δημάρχου Α. Σάμου Γιώργου Στάντζου με τον Υπουργό Νότη Μηταράκη

Νότης Μηταράκης: Εξοπλίζουμε τους αναγνωρισμένους πρόσφυγες με το απαραίτητο οπλοστάσιο δεξιοτήτων και γνώσεων, ώστε να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και να ενσωματωθούν ουσιαστικά

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης και τα αποτελέσματα του ενταξιακού προγράμματος “HELIOS” παρουσιάστηκαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη τύπου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης. Με σύνθημα

Περισσότερα »