Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Βασίλη Πανουράκη για τη νέα σχολική χρονιά

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με πολλά σχέδια και αισιοδοξία. Στο ξεκίνημα αυτής της διαδρομής εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων να αγωνιστούν για τους στόχους τους , διατηρώντας τη δύναμη και την ευαισθησία της νιότης τους.

Για τις μαθήτριες και τους μαθητές που περνούν για πρώτη φορά το κατώφλι του σχολείου καλή αρχή από καρδιάς στο πιο όμορφο και ωφέλιμο ταξίδι της γνώσης και της μάθησης με στυλοβάτες και αρωγούς πάντα τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας!

Στους εκπαιδευτικούς που με τις γνώσεις και την εμπειρία αλλά και τη θέληση για προσφορά να έχουν δύναμη, υπομονή και επιμονή  στο σοβαρό έργο τους, ούτως ώστε  να επιτευχθεί το καλύτερο.

Το σχολείο είναι το εργαστήρι που δημιουργεί τους αυριανούς πολίτες, με γνώσεις , κοινωνική ευαισθησία και προσωπικότητα. Είναι ο χώρος που σφυρηλατείται ο χαρακτήρας του μαθητή ,που καλλιεργείται πνευματικά και  αναδεικνύονται τα ταλέντα του. Για αυτό εύχομαι ολόψυχα η νέα σχολική χρονιά να είναι καλή, δημιουργική ,γεμάτη πρόοδο, επιτυχίες και υγεία και ας  ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου

Βασίλειος Πανουράκης

00Elia

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »