Ευχαριστήριο του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας Σάμου για τη «Λευκή Νύχτα»

Με αφορμή τη πολύ επιτυχημένη εκδήλωση της Λευκής Νύχτας στη Πόλη της Σάμου και την μεγάλη προσέλκυση κόσμου, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας θα ήθελε να απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φορείς που συνέβαλλαν στην διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Σάμου και τον Δήμαρχο Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλο, για την αμέριστη στήριξη της βραδιάς. Η επικρότηση τέτοιων πρωτοβουλιών αλλά και η υλική και τεχνική βοήθεια που προσφέρθηκε για την πραγματοποίηση αυτών, συνέβαλε στην διοργάνωση της πιο επιτυχημένης Λευκής Νύχτας μέχρι σήμερα.                

Πολλά συγχαρητήρια, αξίζουν, επίσης σε όλα τα καταστήματα Εστίασης και Ψυχαγωγίας και στους εργαζομένους σε αυτά, για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, που άφησε τον κόσμο που παρευρέθηκε στη πόλη ενθουσιασμένο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο Σάμου, που με το ανθρώπινο δυναμικό που διέθεσε για τη διοργάνωση αλλά και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφάρμοσε στη πόλη, επέτρεψε την ομαλή μετακίνηση των οχημάτων καθώς ο δρόμος ήταν κλειστός. Σημαντική, ακόμη, ήταν και η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, που βοήθησε η ρίψη βεγγαλικών να πραγματοποιηθεί χωρίς να υπάρξει κανένας κίνδυνος.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στη Λευκή Νύχτα. Η επιτυχία της βραδιάς και η ευχαρίστηση του κόσμου μας ωθεί να θέλουμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε με στόχο πάντα το καλύτερο για την Πόλη μας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας

Μιχάλης Μητσός

ds2

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »