Ευχαριστήριο του Φιλοζωϊκού Σωματείου Σάμου

Το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου ευχαριστεί για άλλη μια φορά θερμά το ξενοδοχείο Doryssa για την ευγενή προσφορά 260 κιλών σκυλοτροφής. Επίσης ευχαριστούμε ξανά για την γενναιόδωρη χειρονομία της ίδιας επιχείρησης, η οποία πρόσφερε το καλοκαίρι 12 ταΐστρες και 12 ποτίστρες για την σίτιση αδέσποτων του νησιού μας.

Τώρα στην δύσκολη εποχή του χειμώνα μας δίνει την δυνατότητα να ταΐζουμε ακόμα περισσότερα από αυτά τα πεινασμένα πλάσματα σε διάφορες περιοχές της Σάμου, προ πάντων όμως στο Κοκκάρι, που υπάρχει ο μεγαλύτερος πληθυσμός αδέσποτων.

Ελπίζουμε, πως η γενναιόδωρη αυτή χειρονομία της επιχείρησης Doryssa, θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση. 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Λογικό φαβορί η Γρανάδα

Αν υπάρχει ένα αρνητικό στο ποντάρισμα της Γρανάδα στο Europa League, είναι το έλλειμμα ευρωπαϊκής εμπειρίας. Ο μόνος δισταγμός για ισχυρό ποντάρισμα στους Ισπανούς είναι

Περισσότερα »
ΝΤ Σάμου ΑΔΕΔΥ: Συγκέντρωση 7 Οκτώβρη - Απόφαση δικαστηρίου για Χ.Α.

ΝΤ Σάμου ΑΔΕΔΥ: Μήνυση κατά εργαζομένων του Επαρχείου Ικαρίας, του Προέδρου και της Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, Ικαρίας.

Η Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει την επιχείρηση τρομοκράτησης και φίμωσης της φωνής και των διεκδικήσεων των Εργαζομένων της Π.Ε Ικαρίας και

Περισσότερα »