Ευχαριστήριο του ΔΣ Χορευτικού Συγκροτήματος Μυτιληνιών για το 11ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών

Σύλληψη 58χρονου, για διάπραξη κλοπής

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Χορευτικού Συγκροτήματος Μυτιληνιών Σάμου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν για την υλοποίηση και του φετινού μας φεστιβάλ, τους αφανείς ήρωες που βοήθησαν πριν και μετά την εκδήλωση (όσο αφορά για τη μεταφορά των τραπεζοκαθισμάτων), όσους βοήθησαν πίσω από τον πάγκο τη βραδιά του φεστιβάλ, την Πυρασφάλεια Μυτιληνιών για τη βοήθεια των δωματίων που μας παραχώρησαν.

Την κυρία Αγγελική Παπαεμμανουήλ για την παραχώρηση δύο αιθουσών του Δημοτικού Σχολείου Μυτιληνιών προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως αποδυτήρια για ν’ αλλάξουν φορεσιές τα φιλοξενούμενα χορευτικά, σχεδόν όλους τους συλλόγους της Σάμου και το ξενοδοχείο Doryssa για τα τραπεζοκαθίσματα που μας δάνεισε.

Επίσης τα Μ.Μ.Ε. του νησιού για τη διαφήμιση της εκδήλωσης (πριν και μετά), την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και τον κύριο Νίκο Κατρακάζο, το ΔΟΠΠΟΝΑΣ Σάμου και την κυρία Άννη Ανδρεάδου, το Δήμο Σάμου και τον Δήμαρχο κ. Αγγελόπουλο Μιχάλη για την οικονομική τους ενίσχυση, τα χορευτικά που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Εκπολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Μυτιληνιών, το Λύκειο Ελληνίδων (Παράρτημα Σάμου), τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Κωνσταντίνου ”Αρίσταρχος ο Σάμιος” και τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Βουρλιωτών Σάμου, καθώς τους χοροδιδασκάλους Ελευθερία Καραγεωργίου, Ελένη Παντελούκα και ιδιαιτέρως το χοροδιδάσκαλό μας Στέλιο Ντίνο για την όμορφη συνεργασία και αυτή τη χρονιά.

00Mitilinioi02

Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη μεγάλη του υπομονή απέναντί μας, ώστε να μας διδάξει και να εμπλουτίσει τη χορευτική μας παιδεία, τους χορευτές μας που έδωσαν το 100% γι’ αυτή την όμορφη παρουσία και τέλος προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο ΔΣ του Συλλόγου, που όλους αυτούς τους μήνες (γιατί χρειάστηκαν 4 μήνες για να υλοποιηθεί το φεστιβάλ). Ήμασταν όλοι μια γροθιά και δεν υπήρξε όλους αυτούς τους μήνες ούτε μια διαφωνία μεταξύ μας. Δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω και να ευχαριστήσω ονομαστικά αυτούς τους ανθρώπους και με κεφαλαία γράμματα γιατί το αξίζουν πραγματικά: ΓΛΕΖΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΒΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΤΙΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΖΑΓΚΑ και αν ξαναγυρνούσα το χρόνο πίσω με αυτούς τους ανθρώπους θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ. Σας αγαπώ όλους και να σας ευχηθώ και του χρόνου να είμαστε καλά.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ στην κυρία Ρένα Χατζηκυριακού για την προσφορά της στο σύλλογο των δυο φορεσιών, μιας γυναικείας (η πρώτη της φορεσιά) και μιας ανδρικής, ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του χωριού μας κ. Γιώργο Ελευθερόγλου που πάντα είναι δίπλα μας σαν άγρυπνος φρουρός.

Τον ευχαριστώ για την προσφορά των πεπονιών για όλο τον κόσμο που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και τα μέλη του συλλόγου για την τιμή που μας έκαναν να είναι κοντά μας και διασκέδασαν, χόρεψαν, γέλασαν και έγιναν μαζί μας μια όμορφη παρέα. Ας με συγχωρέσουν κάποιοι αν ξέχασα να τους αναφέρω!!!!

Για το ΔΣ

Η Γραμματέας

Γεωργία Δαφνάκη

00Charisma01

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα