Ευχαριστήριο του Δήμου Σάμου και Ναυτικού Ομίλου Σάμου για την επιτυχή ολοκλήρωση της Aegean Regatta 2018

Ο Δήμος Σάμου και ο Ναυτικός Όμιλός Σάμου, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της Aegean Regatta 2018, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή τη διοργάνωση.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι οι διεθνείς ιστιοπλοϊκοί αγώνες κατέπλευσαν την Πέμπτη 23 Αυγούστου στη πόλη της Σάμου, που ήταν και ο τερματικός σταθμός του Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας Χίου-Σάμου. Το πρόγραμμα παραμονής της Aegean Regatta στο νησί, περιελάμβανε επίσης την Παρασκευή 24 Αυγούστου ελεύθερη μέρα προκειμένου τα σκάφη και τα πληρώματα να αξιοποιήσουν το χρόνο τους για να ετοιμαστούν για τον τελευταίο αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Αυγούστου στο Πυθαγόρειο Σάμου.

00AegeanRegatta02

Τα σκάφη που κατέπλευσαν στο νησί ήταν 48, εκ των οποίων 25 παρέμειναν στη πόλη της Σάμου ενώ τα υπόλοιπα 23 κατέπλευσαν στη μαρίνα πυθαγορείου με σκοπό να ετοιμαστούν για τον επόμενο και τελευταίο αγώνα. Με αφορμή την πρόσδεση ορισμένων σκαφών στη Μαρίνα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διεύθυνση της Samos Marina αυτής, για την παροχή δωρεάν χώρου ελλιμενισμού των σκαφών, νερού, ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και χώρων υγιεινής, που διευκόλυναν πολύ τους διαγωνιζόμενους.

Το Σάββατο μετά την ολοκλήρωση των παράκτιων ιστιοδρομιών που έγιναν έξω από το Πυθαγόρειο, οργανώθηκε από την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας , τον Δήμο και τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου, Τελετή Λήξης στη πόλη της Σάμου , που πλαισιώθηκε και από τις εκδηλώσεις των γιορτών κρασιού. Για τη υλοποίηση αυτής της διοργάνωσης ευχαριστούμε θερμά την ΕΟΣΣ, τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Παράρτημα Σάμου Ελληνικής ομάδας διάσωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τους Εθελοντές για την Βοήθεια τους, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πλήρη κάλυψη των αναγκών μας.

Εκ του Δήμου Σάμου

ds2

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Νίκος Βακάλης: Τα ονόματα όλων μας θα γραφούν σ αυτή την μαύρη σελίδα της ιστορίας της ΕΠΟ

Νίκος Βακάλης: Τα ονόματα όλων μας θα γραφούν σ αυτή την μαύρη σελίδα της ιστορίας της ΕΠΟ

Πρωτοφανείς παρεμβάσεις της Πολιτείας στο αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ καταγγέλλει ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης. Σε μέσο κοινωνική δικτύωσης

Περισσότερα »
Σε νέα θέση η λαϊκή αγορά στην πόλη της Σάμου. «Οι απειλές δεν μας φοβίζουν και εμείς συνεχίζουμε εδώ»

ΛΑΣ Ανατολικής Σάμου: «Όχι στα πρόστιμα και στις διώξεις των αγροτών. Ναι στο δικαίωμα να εμπορεύονται τα προϊόντα που παράγουν»

Τηλεφωνική παρέμβαση  στο δήμαρχο έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Φλεβάρη 2021, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Μανώλης Παχυμανώλης, σχετικά με τις απειλές από

Περισσότερα »
Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ»

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ».

Καλείσθε να συμμετάσχετε στην 3η Συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου που θα γίνει την  25  Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη  με ώρα έναρξης 18:00΄ 

Περισσότερα »