Ευχαριστήριο του Δήμου Σάμου και Ναυτικού Ομίλου Σάμου για την επιτυχή ολοκλήρωση της Aegean Regatta 2018

Ο Δήμος Σάμου και ο Ναυτικός Όμιλός Σάμου, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της Aegean Regatta 2018, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή τη διοργάνωση.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι οι διεθνείς ιστιοπλοϊκοί αγώνες κατέπλευσαν την Πέμπτη 23 Αυγούστου στη πόλη της Σάμου, που ήταν και ο τερματικός σταθμός του Αγώνα Ανοικτής Θάλασσας Χίου-Σάμου. Το πρόγραμμα παραμονής της Aegean Regatta στο νησί, περιελάμβανε επίσης την Παρασκευή 24 Αυγούστου ελεύθερη μέρα προκειμένου τα σκάφη και τα πληρώματα να αξιοποιήσουν το χρόνο τους για να ετοιμαστούν για τον τελευταίο αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Αυγούστου στο Πυθαγόρειο Σάμου.

00AegeanRegatta02

Τα σκάφη που κατέπλευσαν στο νησί ήταν 48, εκ των οποίων 25 παρέμειναν στη πόλη της Σάμου ενώ τα υπόλοιπα 23 κατέπλευσαν στη μαρίνα πυθαγορείου με σκοπό να ετοιμαστούν για τον επόμενο και τελευταίο αγώνα. Με αφορμή την πρόσδεση ορισμένων σκαφών στη Μαρίνα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Διεύθυνση της Samos Marina αυτής, για την παροχή δωρεάν χώρου ελλιμενισμού των σκαφών, νερού, ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και χώρων υγιεινής, που διευκόλυναν πολύ τους διαγωνιζόμενους.

Το Σάββατο μετά την ολοκλήρωση των παράκτιων ιστιοδρομιών που έγιναν έξω από το Πυθαγόρειο, οργανώθηκε από την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας , τον Δήμο και τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου, Τελετή Λήξης στη πόλη της Σάμου , που πλαισιώθηκε και από τις εκδηλώσεις των γιορτών κρασιού. Για τη υλοποίηση αυτής της διοργάνωσης ευχαριστούμε θερμά την ΕΟΣΣ, τον Σύλλογο Εστίασης και Ψυχαγωγίας, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Παράρτημα Σάμου Ελληνικής ομάδας διάσωσης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τους Εθελοντές για την Βοήθεια τους, χωρίς την οποία δεν θα μπορούσαμε να έχουμε πλήρη κάλυψη των αναγκών μας.

Εκ του Δήμου Σάμου

ds2

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »