Ευχαριστήριο της ΤΕ Σάμου ΕΟΠΕ για τους αγώνες βόλεϊ Εθνικών Νεανίδων

Οδοιπορικό στους Φούρνους – Θύμαινα – Χρυσομηλιά – Άγιο Μηνά (φωτογραφίες και video)

Ένα καταπληκτικό  τριήμερο 28-30/6/18 γεμάτο βόλει υψηλού επιπέδου  στο κλειστό Βαθέος τελείωσε. Τελείωσε με φοβερές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.
Αν θα ρωτήσει κανείς ποιος νίκησε, η απάντηση είναι το βόλει.
Είδαμε πολύ καλούς αγώνες και άψογη συμπεριφορά αθλητριών και προπονητών καθώς και ένα καταπληκτικό φίλαθλο κοινό.
Ευχαριστούμε τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και ειδικότερα  τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Νικόλαο Κατρακάζο που πίστεψε και στήριξε το βόλει διοργανώνοντας ένα άψογο  τουρνουά Ευρωπαϊκού επιπέδου (η μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο νομό μας),τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Θανάση Πανούσο για την πολύτιμη βοηθειά του, τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ, τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας στέλνοντας τις μικρές αθλήτριες να βοηθήσουν σαν μπολ γκερλ και σαν συνοδοί ομάδων, όλους τους εθελοντές και βασικά την ΕΟΠΕ που εμπιστεύτηκε στη Σάμο μια τόσο σημαντική διοργάνωση.
Το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πήραν οι ομάδες της Σλοβακίας και της Ολλανδίας.
Με αφορμή  ερώτηση δημοσιογράφου στην συνέντευξη τύπου για το τι γίνετε με τους αθλητές ταλέντα της Επαρχίας, θα ήθελα να ενημερώσω ότι γίνετε δουλειά από τα τοπικά σωματεία και
κάθε χρόνο παιδιά καλούνται στις προεθνικές και αξιολογούνται. Αυτό άλλωστε είναι και το πλάνο της αναπτυξιακής πολιτικής της Ομοσπονδίας.
Τη φετινή χρονιά δύο κορίτσια από τη Ρίβα, η Βασιλείου Ευαγγελία και η Διακογεωργίου Ματίνα  είχαν την τιμή να επιλεγούν.
Πήγαν στο Μουζάκι κάνοντας προπονήσεις με πολλά άλλα κορίτσια από όλη την Ελλάδα.
Διαθέτουν όλα τα τυπικά προσόντα και με πολύ δουλειά και θέληση θα φτάσουν ψηλά αυτή άλλωστε είναι και η ευχή να τις δούμε μια μέρα στη Εθνική.
Για την οικογένεια του Σαμιακού βόλει ήταν τιμή που μπόρεσε με την βοήθεια όλων που προανέφερα να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων και τις Εθνικές ομάδες Ελλάδας, Σλοβενίας, Σλοβακίας, Ολλανδίας.
Ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε ακόμα κάτι καλύτερο.
Για την ΤΕ ΕΟΠΕ ΣΑΜΟΥ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΝΔΡΟΥ ΜΕΛΠΩ

VKDMarket

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα