Ευχαριστήριο της Πολιτικής Προστασίας και του Δημάρχου Σάμου προς τους Εθελοντές Πυροσβέστες

Tο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σάμου και ο Δήμαρχος κ. Μ. Αγγελόπουλος προσωπικά, θέλουν να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν θερμά τους εθελοντές πυροσβέστες του νησιού μας για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν με αυταπάρνηση και υψηλότατο αίσθημα ευθύνης.

Ανήμερα των Χριστουγέννων και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, το σώμα εθελοντών πυροσβεστών της Σάμου βρέθηκε και πάλι στην πρώτη γραμμή και συνέδραμε τα μέγιστα την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην έγκαιρη κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες σε περιοχή του ΤΚ Πανδρόσου.

Η επίδειξη τέτοιου πνεύματος αλληλεγγύης και ανιδιοτέλειας, συνιστά λαμπρό παράδειγμα και τονίζει με τον πιο σπουδαίο τρόπο τη σημασία και την αξία της αλληλοβοήθειας και της κοινής προσπάθειας για να ξεπεραστούν τα προβλήματα των δύσκολων καιρών που διανύουμε.

Η υποδειγματική συμπεριφορά των εθελοντών πυροσβεστών μας δείχνει σε όλους μας το σωστό δρόμο και αξίζει για μία ακόμη φορά τα συγχαρητήρια όλων μας.

Εκ του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σάμου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρώην Νομαρχιακός και Δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας. «Δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο

Περισσότερα »