Ευχαριστήριο της Περιφερειακής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ευχαριστήριο της Περιφερειακής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργο Στάντζο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του οικείου Δήμου κ. Κώστα Βογιατζή για το προσωπικό ενδιαφέρον και τις άμεσες ενέργειές τους προκειμένου να γίνει εφικτή η προμήθεια και διανομή ψηφιακού εξοπλισμού για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου συμβάλλει και υποστηρίζει έμπρακτα τις νέες μορφές μάθησης που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19. Σε μια χρονική συγκυρία που απαιτεί από όλους μας προσαρμογή σε μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα είναι εξαιρετικά σημαντικό να διασφαλίσουμε τη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας προς όφελος των μαθητών/τριών μας με κάθε πρόσφορο μέσο.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όσους εργάστηκαν για την καταγραφή των αναγκών των σχολικών μονάδων, καθώς και την προμήθεια και τη διανομή του υλικού διευκολύνοντας την όλη διαδικασία.

Συνολικά, παραδόθηκαν στους Διευθυντές όλων των Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, σαράντα (40) tablet, σύγχρονης τεχνολογίας, παρουσία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου κ. Δημήτρη Ταμπαχανιώτη.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ

Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ Χ. ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ

Zarbanis340X230

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Lockdown: Κολλημένοι στα social media οι Έλληνες – Διέξοδο αλλά και κατάθλιψη δείχνει έρευνα

Lockdown: Κολλημένοι στα social media οι Έλληνες – Διέξοδο αλλά και κατάθλιψη δείχνει έρευνα

Οι συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού και τα lockdown πυροδότησαν την υπάρχουσα τάση ανάπτυξης της ψηφιακής (digital) ζωής στην καθημερινότητα: όλοι ενημερώνονται, διασκεδάζουν, ψυχαγωγούνται, επικοινωνούν, αλλά και ψωνίζουν διαδικτυακά.

Περισσότερα »
Τους ζητήθηκε η αποστολή φωτογραφιών μέσω Viber κατά τη διάρκεια μικτών εξορμήσεων. Κοινή Ανακοίνωση - Καταγγελία Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, Χίου & Λέσβου

Ταυτοποιήθηκε ένα άτομο που εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπού, στην Ικαρία

Ταυτοποιήθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, ημεδαπός, ηλικίας 49 ετών, ο οποίος διακριβώθηκε ότι εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης, σε βάρος

Περισσότερα »